Τσάμπιονς Λιγκ: Εμφατικές νίκες και πολλά απρόοπτα – Μπάγερν, Γιουβέντους και Παρί Σεν Ζερμέ ήδη στους «16»

Τσάμπιονς Λιγκ: Εμφατικές νίκες και πολλά απρόοπτα – Μπάγερν, Γιουβέντους και Παρί Σεν Ζερμέ ήδη στους «16»

Η 4η αγωνιστική των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ που ολοκληρώθηκε χθες (6/11) είχε απίθανα πράγματα όπως και στην πρώτη δόση της αγωνιστικής την Τρίτη το βράδυ.

 Μπάγερν, Γιουβέντους και Παρί Σεν Ζερμέν έγιναν οι τρεις πρώτες ομάδες που πήραν από τώρα το εισιτήριο για τους «16» της διοργάνωσης.

Οι μεγάλες νίκες

Εμφατικές νίκες πανηγύρισαν τόσο η Τότεναμ (4-0 τον Ερυθρό Αστέρα εκτός) όσο και η Ρεάλ Μαδρίτης (6-0 εντός την Γαλατάσαραϊ), ενώ η Αταλάντα έγινε η πρώτη ομάδα που υποχρέωσε σε απώλεια βαθμών στη φετινή διοργάνωση την Μάντσεστερ Σίτι (1-1) με τους Αγγλους να χάνουν δύο τερματοφύλακες τους και στα 20 τελευταία λεπτά να παίζουν με υπηρεσιακό γκολκίπερ τον πλάγιο μπακ τους!

Στον 1ο όμιλο λοιπόν, η Παρί έκανε τα εύκολα δύσκολα αλλά νίκησε την Μπριζ με γκολ του Ικάρντι. Όμως οι Βέλγοι στάθηκαν άτυχοι αφού στο 76’ έχασαν πέναλτι με τον Ντιανέ που μπλόκαρε ο Κέιλρ Νάβας

Στο “Σαντιάγο Μπερναμπέου”, η Ρεάλ Μαδρίτης έκανε πάρτι απέναντι στην Γαλατάσαραϊ την οποία συνέτριψε με 6-0. Πρόσωπο του αγώνα ο Ροντρίγο που πέτυχε τρία γκολ.

Στον 2ο όμιλο πέρα από τη νίκη της Μπάγερν επί του Ολυμπιακό, η Τότεναμ συνέτριψε στο Βελιγράδι τον Ερυθρό Αστέρα με 4-0 κι έκανε παράλληλα δώρο στον Ολυμπιακό που κυνηγάει τους Σέρβους στη μάχη για την 3η θέση του ομίλου που οδηγεί στο Γιορόπα Λιγκ. Χαρακτηριστική σκηνή του αγώνα όταν ο Κορεάτης Σον πέτυχε το 0-3 αλλά αντί να το πανηγυρίσει, προσευχήθηκε και ζήτησε με χειρονομίες συγγνώμη από τον Αντρέ Σίλβα τον παίκτη της Εβερτον, για τον οποίο ο στάθηκε αιτία να πάθει σοβαρότατο τραυματισμό στον πρόσφατο αγώνα πρωταθλήματος.

Στον 3ο όμιλο είχαμε απίστευτα γεγονότα στα δύο παιχνίδια. Στο Ζάγκρεμπ ανάμεσα στην Ντιναμό και την Σαχτάρ Ντόνετσκ έγιναν απίθανα πράγματα στο φινάλε. Με τους φιλοξενούμενους να προηγούνται στο σκορ αλλά την ομάδα της Κροατίας να φέρνει τούμπα το παιχνίδι και στο 89’ να προηγηθεί με 3-1. Τελικό αποτέλεσμα; 3-3! Οι Ουκρανοί πέτυχαν δύο γκολ στις καθυστερήσεις και μάλιστα την ισοφάριση με πέναλτι που κέρδισε στην τελευταία φάση του αγώνα ο… γκολκίπερ Πιατόφ που είχε προωθηθεί σε στημένη φάση στα αντίπαλα καρέ!

Στο Μεάτσα, η Αταλάντα ήρθε 1-1 με την Μάντσεστερ Σιτι αλλά οι Aγγλοι έχασαν και τους δύο γκολκίπερ τους σε αυτό το ματς. Ο Εντερσον αποχώρησε τραυματίας και ο Μπράβο που τον αντικατέστησε αποβλήθηκε στο 82’! Τα τελευταία 15 λεπτά κάτω από τα δοκάρια κάθισε ο αμυντικός Γουόκερ αλλά η Αταλάντα δεν μπόρεσε να απειλήσει…

Τέλος στον 4ο όμιλο είχαμε την επιστροφή του Παναγιώτη Ρέτσου στο Τσάμπιονς Λιγκ με τη φανέλα της Λεβερκούζεν μετά από τον πολύμηνο τραυματισμό του. Η επιστροφή του νεαρού αμυντικού συνοδεύτηκε από νίκη της ομάδας επί της Ατλέτικο Μαδρίτης μετά από ένα επεισοδιακό ματς. Στο άλλο παιχνίδι η Γιουβέντους νίκησε στη Μόσχα την Λοκομοτίβ κι εξασφάλισε την πρόκριση της στην επόμενη φάση…

Συνοπτικά τα χθεσινά αποτελέσματα της 4ης αγωνιστικής:

1ος όμιλος

Παρί Σεν Ζερμέν – Μπριζ 1-0 (22′ Ικάρντι)

Ρεάλ Μαδρίτης – Γαλατάσαραϊ 6-0 (4′ 7′ 90+3′ Ροντρίγκο, 14′ πεν. Ράμος, 45′ 81′ Μπενζεμά)

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Παρί Σεν Ζερμέν 12

Ρεάλ 7

Κλαμπ Μπριζ 2

Γαλατασαράι 1

2ος όμιλος

Μπάγερν Μονάχου – Ολυμπιακός 2-0 (69′ Λεβαντόβσκι, 89′ Πέρισιτς)

Ερυθρός Αστέρας – Τότεναμ 0-4 (34′ Λο Τσέλσο, 57′ 61′ Σον, 85′ Έρικσεν)

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Μπάγερν 12

Τότεναμ 7

Ερυθρός Αστέρας 3

Ολυμπιακός 1

3ος όμιλος

Αταλάντα – Μάντσεστερ Σίτι 1-1 (49′ Πάσαλιτς – 7′ Στέρλινγκ)

Ντίναμο Ζάγκρεμπ – Σαχτάρ Ντόνετσκ 3-3 (25′ Πέτκοβιτς, 83′ Ιβάνουσετς, 89′ Αντέμι – 13′ Πάτρικ, 90+3′ Ζούνιορ Μοράες, 90+8 Τετέ)

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Μάντσεστερ Σίτι 10

Ντιναμό Ζάγκρεμπ 5

Σαχτάρ Ντόνετσκ 5

Αταλάντα 1

4ος όμιλος

Λοκομοτίβ Μόσχας – Γιουβέντους 1-2 (12′ Μίραντσουκ – 3′ Ράμσεϊ, 90+3′ Κόστα)

Λεβερκούζεν – Ατλέτικο Μαδρίτης 2-1 (41′ αυτ. Τόμας, 55′ Φόλαντ – 90+4′ Μορατα)

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Γιουβέντους 10

Ατλέτικο Μαδρίτης 7

Λοκομοτίβ Μόσχας 3

Λεβερκούζεν 3

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter