Τσάμπιονς Λιγκ: Κεκλεισμένων των θυρών το Μπάγερν – Μπαρτσελόνα λόγω κορονοϊού

Τσάμπιονς Λιγκ: Κεκλεισμένων των θυρών το Μπάγερν – Μπαρτσελόνα λόγω κορονοϊού

Το παιχνίδι της Μπάγερν με την Μπαρτσελόνα θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών λόγω της επιβολής νέων μέτρων στη Γερμανία ενάντια στη διασπορά του κορονοϊού. Οι δύο ομάδες θα τεθούν αντιμέτωπες την ερχόμενη Τετάρτη, 8 Δεκεμβρίου, στο πλαίσιο της 6ης και τελευταίας αγωνιστικής των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ. Οι διοικούντες την Μπάγερν είχαν συζητήσεις τις προηγούμενες ημέρες με την κυβέρνηση και αποφασίστηκε ο αγώνας να γίνει χωρίς την παρουσία θεατών στις εξέδρες της «Αλιάντς Αρένα», εξαιτίας των περιοριστικών μέτρων στη χώρα, μετά την έκρηξη των κρουσμάτων κορονοϊού. Μεταξύ άλλων αποφασίστηκε η μείωση της μέγιστης χωρητικότητας στα γήπεδα στο 25% για τα παιχνίδια της μπουντεσλίγκα και η απαγόρευση κυκλοφορίας μετά τις 22:00.

Ρεπορτάζ της «Telegraph» αναφέρει πως το ματς Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Γιουνγκ Μπόις την ερχόμενη Τετάρτη για την 6η αγωνιστική του ΤΛ είναι πολύ πιθανό να πραγματοποιηθεί σε ουδέτερη έδρα, εκτός δηλαδή «Ολντ Τράφορντ». Κι αυτό λόγω της μετάλλαξης «Όμικρον» του κορονοϊου, η οποία έχει αναγκάσει πολλές χώρες να πάρουν νέες ταξιδιωτικές αποφάσεις στην προσπάθεια να περιορίσουν τη διασπορά του συγκεκριμένου στελέχους, το οποίο είναι υπό διερεύνηση.

Στο δημοσίευμα αναφέρεται επίσης ότι η αποστολή της Γιουνγκ Μπόις ενδέχεται να μπει σε δεκαήμερη καραντίνα στην Ελβετία, μετά τη διεξαγωγή του αγώνα στο «Ολντ Τράφορντ». Για τον λόγο αυτό αναζητείται ουδέτερη έδρα, κάτι που μόνο εύκολο δεν είναι.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter