Τσάμπιονς Λιγκ: Μάχες σε Βαρκελώνη και Μονακό

Τσάμπιονς Λιγκ: Μάχες σε Βαρκελώνη και Μονακό

Στους αποψινούς αγώνες του Τσάμπιονς Λιγκ, η Μπαρτσελόνα αναζητά ανατροπή α λα Παρί Σεν Ζερμέν στο Καμπ Νόου, την ώρα που η Μονακό θέλει να ολοκληρώσει το έργο της πρόκρισης.

21.45, Καμπ Νόου: Μπαρτσελόνα-Γιουβέντους

Η Μπαρτσελόνα ξεκινά την εβδομάδα-φωτιά από την έδρα της, στην οποία θέλει να επαναλάβει τον άθλο των «16», όπου ανατρέποντας το 4-0 της Γαλλίας, νίκησε 6-1 την Παρί και προκρίθηκε. Στην προσπάθεια της αυτή θα έχει ξανά τον Σέρχιο Μπούσκετς Η Γιουβέντους όμως δεν είναι αφελής. Η ομάδα του Αλέγκρι, μετά τη νίκη της με 3-0 στο Τορίνο, πηγαίνει στη Βαρκελώνη, γνωρίζοντας πολύ καλά από διαχείριση και αντιμετώπιση αγώνων μακριά από το σπίτι της.

Στο φετινό Τσάμπιονς Λιγκ έχει νικήσει σε όλες τις εκτός έδρας αναμετρήσεις, έχοντας δεχτεί μόλις ένα γκολ. Οι «Μπιανκονέρι» έχουν κρατήσει απαραβίαστη την εστία τους για 441 ματς στην Ευρώπη και αν κρατήσουν στο μηδέν και τους Καταλανούς, θα γίνουν η πρώτη ομάδα, μετά την Μπάγερν Μονάχου, το 2013, που δεν δέχεται γκολ σε διπλές αναμετρήσεις από την Mπάρτσα, για την οποία ακολουθεί το ντέρμπι πρωταθλήματος με τη Ρεάλ Μαδρίτης.

21.45, Λουί ΙΙ: Μονακό – Ντόρτμουντ

Το πρώτο ματς των δύο ομάδων έγινε στη σκιά της βομβιστικής επίθεσης στο πούλμαν της Ντόρτμουντ, από την οποία τραυματίστηκε ο Μαρκ Μπάρτρα. Η UEFA τελικά άναψε το πράσινο φως για να διεξαχθεί κανονικά η αναμέτρηση και οι Μονεγάσκοι έφυγαν νικητές από τη Βεστφαλία, επικρατώντας 2-3, σε ένα επεισοδιακό ματς με θέαμα και αρκετά… φαλτσοσφυρίγματα. Ο προπονητής της Ντόρτμουντ, Τόμας Τούχελ, ξεκαθάρισε ότι οι παίκτες του έχουν βγάλει από το μυαλό τους την επίθεση και είναι συγκεντρωμένοι στο αγωνιστικό. Το απέδειξαν, με το 3-1 στο Πρωτάθλημα επί της Άιντραχτ Φρανκφούρτης. Εκτός έδρας ωστόσο, οι Γερμανοί δεν τα πηγαίνουν πολύ καλά φέτος, μετρώντας τέσσερις νίκες σε 13 ματς.

Η Μονακό του Ζαρντίμ από την άλλη, φιλοδοξεί να προκριθεί στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ, για πρώτη φορά μετά το 2004 και είναι φέτος αήττητη στην έδρα της, σε ευρωπαϊκές αναμετρήσεις. Ο Πορτογάλος, πρώην τεχνικός του Ολυμπιακού, έχει δημιουργήσει ένα σύνολο με εξαιρετικές επιθετικές αρετές, το οποίο θα ψάξει το γκολ, για να κάνει ακόμα πιο δύσκολα τα πράγματα για τον αντίπαλο. Ο Ζαρντίμ θα έχει στη διάθεσή του τον Μπακαγιόκο, ο οποίος επιστρέφει από τιμωρία.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter