Τσάμπιονς Λιγκ: Μπαρτσελόνα-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το πιο μεγάλο ζευγάρι

Τσάμπιονς Λιγκ: Μπαρτσελόνα-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το πιο μεγάλο ζευγάρι

Μπαρτσελόνα- Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι το πιο μεγάλο ζευγάρι των προημιτελικών του Τσάμπιονς Λιγκ που ανέδειξε η σημερινή κλήρωση στη Νιόν.

Παράλληλα, αναδείχθηκε όπως αναμενόταν κι ένας αγγλικός «εμφύλιος», αυτός μεταξύ Τότεναμ – Μάντσεστερ Σίτι. Πιο «τυχερή» της κλήρωσης ήταν η Λίβερπουλ που θα υποδεχθεί την Πόρτο, ενώ δύο πρώην πρωταθλήτριες Ευρώπης με πολλά προηγούμενα, Αγιαξ-Γιουβέντους θα παλέψουν για μια θέση στην τετράδα….

Παράλληλα έγινε και η κλήρωση των ημιτελικών της διοργάνωσης εκεί όπου, ο νικητής του ζευγαριού Τότεναμ-Σίτι θα υποδεχθεί τον νικητή που θα προκύψει από το ζευγάρι Αγιαξ-Γιουβέντους και ο νικητής του ζευγαριού Μπαρτσελόνα-Γιουνάιτεντ θα παίξει με την ομάδα που θα προκριθεί από το ζευγάρι Λίβερπουλ – Πόρτο…

Οι πρώτοι προημιτελικοί θα διεξαχθούν 9-10 Απριλίου και οι ρεβάνς μια εβδομάδα μετά, στις 16-17/4. Οι πρώτοι ημιτελικοί θα γίνουν στις 30 Απριλίου και 1 Μαΐου, ενώ οι ρεβάνς στις 7 και 8 Μαΐου. Ο τελικός είναι προγραμματισμένος για το Σάββατο, 1η Ιουνίου, στο «Μετροπολιτάνο» της Μαδρίτης.

Σε λίγο θα γίνει και η αντίστοιχη κλήρωση στο Γιουρόπα Λιγκ 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter