Τσάμπιονς Λιγκ: Τα διεθνή ΜΜΕ υμνούν τον Ρονάλντο

Τσάμπιονς Λιγκ: Τα διεθνή ΜΜΕ υμνούν τον Ρονάλντο

Η ποδοσφαιρική υφήλιος υποκλίνεται σήμερα στον εκπληκτικό Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος πήρε στην πλάτη του την Γιουβέντους και με τρία δικά του γκολ την έστειλε στην προημιτελική φάση του Τσάμπιονς Λιγκ.

Οι ύμνοι για το μεγαλείο του «CR7» δίνουν και παίρνουν από τα διεθνή ΜΜΕ, όμως την παράσταση έκλεψε η μαδριλένικη «As» η οποία συνοδεύει το σχετικό ρεπορτάζ για τον Κριστιάνο κι με ένα επικό σκίτσο…

«Η Ατλέτικο παραδόθηκε στον Κριστιάνο: Μοναδικός, τερατώδης, εξωγήινος …», γράφει η εφημερίδα της Μαδρίτης και δημοσιεύει ένα σκίτσο, στο οποίο η σκιά του Ρονάλντο απεικονίζεται στο χορτάρι του γηπέδου σαν το τρόπαιο του Τσάμπιονς Λιγκ!

Αποθέωση παντού

Τα μεγαλύτερα ΜΜΕ σε όλο τον κόσμο αποθεώνουν τον Κριατιάνο για τη νέα μαγική του εμφάνιση στο Τορίνο και επισημαίνουν ότι γράφει ιστορία και με τη φανέλα της Γιουβέντους.

-Η «Corriere Dello Sport» γράφει: «Η Γιούβε έχει έναν Αρειανό. Χατ τρικ για τον εξωγήινο Ρονάλντο, εξευτελισμός για την Ατλέτικο Μαδρίτης».

-Η «Gazzetta Dello Sport» επισημαίνει: «Εντυπωσιακή Γιούβε και στα προημιτελικά. Ο CR7 πλήγωσε τρεις φορές την Ατλέτικο».

-Η «Marca» αναφέρει: «Ο Κριστιάνο βύθισε την Ατλέτικο»

-Η «El Mundo Deportivo» υποστηρίζει: «Μια άψυχη Ατλέτικο έχασε και αποκλείστηκε από τη Γιούβε του μεγάλου Κριστιάνο. Μένει εκτός του δικού της τελικού»

-Η «Sport» γράφει : «Ο Κριστιάνο Ρονάλντο εξευτέλισε την Ατλέτικο».

-Η «El Pais» τονίζει: «Ο Κριστιάνο καταδίκασε την Ατλέτικο»

-Η «El Mundo» αναφέρει: «Ο Κριστιάνο έριξε την Ατλέτικο στην άβυσσο. Ο Πορτογάλος απέκλεισε με χατ τρικ τους Ροχιμπλάνκος, που ποτέ δεν έδειξαν αντίσταση στο Τορίνο παρά το αβαντάζ»

-Η «Dailymail» γράφει: «Ο Ρόναλντο γλέντησε την Ατλέτικο Μαδρίτης, μιμούμενος τον πανηγυρισμό του Σιμεόνε με… κοχόνες μετά από ένα χατ-τρικ στην απίστευτη επιστροφή της Γιούβε».

Τέλος η «Sun» σημειώνει: «Γιουβέντους-Ατλέτικο 3-0. Το ηρωικό χατ τρικ του Ρονάλντο φέρνει τη Γιούβε στα προημιελικά του Champions League».

-Η «L’ Equipe» γράφει: «Ο Ρονάλντο δήμιος της Ατλέτικο».

-Το ESPN λέει: «Το Champions League ανήκει στον Κριστιάνο Ρονάλντο καθώς η Γιουβέντους επέστρεψε και νίκησε την Aτλέτικο».

-Το «France Football» αναφέρει: «Ο Ρονάλντο και η Γιούβε έκαναν την ανατροπή με την Ατλέτικο»

-Τέλος η «Le Figaro»: «Η Γιούβε κι ένας απίθανος Ρονάλντο κατεδάφισαν την Ατλέτικο του Γκριεζμάν»

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter