Τσάμπιονς Λιγκ: Τα τελευταία εισιτήρια για τους «8» μοιράζονται σε Μόναχο και Βαρκελώνη

Τσάμπιονς Λιγκ: Τα τελευταία εισιτήρια για τους «8» μοιράζονται σε Μόναχο και Βαρκελώνη

Τα δύο τελευταία εισιτήρια για τους «8» του Τσάμπιονς Λιγκ, μοιράζονται απόψε σε Μόναχο και Βαρκελώνη (13/3, 22:00), καθώς ολοκληρώνεται η φάση των «16» της διοργάνωσης και πλέον διαχωρίζονται τα ξερά από τα χλωρά. Μπάγερν – Λίβερπουλ στην «Αλιάνζ Αρένα» και Μπαρτσελόνα – Λιόν στο «Καμπ Νου» είναι δύο γιγαντομαχίες που υπόσχονται θέαμα και πολύ σασπένς.

Στο Μόναχο οι δύο πρώην «βασίλισσες» της Ευρώπης, Μπάγερν και Λίβερπουλ, έχουν αφήσει ανοιχτούς λογαριασμούς από το πρώτο ματς στο «Ανφιλντ» (0-0), οπότε όλα μπορούν να συμβούν. Οι Βαυαροί έχουν σημαντικές απουσίες, καθώς στο σημερινό ματς δεν θα αγωνιστούν οι τιμωρημένοι Μίλερ και Κίμιχ ενώ αμφίβολος είναι ο Γάλλος επιθετικός Κομάν. Από πλευράς Λίβερπουλ, ο Γιούργκεν Κλοπ δεν αντιμετωπίζει το παραμικρό πρόβλημα…

Στο άλλο ματς της βραδιάς, η Μπαρτσελόνα υποδέχεται την Λιόν με το πρώτο ματς επίσης στο 0-0. Ο Βαλβέρδε έχει πονοκέφαλο με την παρουσία του Ντεμπέλε στον αγώνα καθώς προέρχεται από τραυματισμό και θα τον περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή. Από πλευράς Γάλλων μόνος αμφίβολος είναι ο Μαρσέλο.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter