Τσάμπιονς Λιγκ: Τέσσερις αγγλικές ομάδες στην αυριανή κλήρωση των «8»

Τσάμπιονς Λιγκ: Τέσσερις αγγλικές ομάδες στην αυριανή κλήρωση των «8»

Όπως και το 2008, έτσι και φέτος, τέσσερις αγγλικές ομάδες προκρίθηκαν στους «8» του Τσάμπιονς Λιγκ μετατρέποντας τη διοργάνωση σε… Κύπελλο Αγγλίας!

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Μάντσεστερ Σίτι, Λίβερπουλ, Τότεναμ είναι η αγγλική τετράδα, ενώ τα υπόλοιπα τέσσερα εισιτήρια πήραν μία ισπανική ομάδα (Μπαρτσελόνα), μία ιταλική (Γιουβέντους), μια ολλανδική (Άγιαξ) και μία πορτογαλική (Πόρτο).

Η κλήρωση για τα τέσσερα ζευγάρια το προημιτελικού γύρου θα γίνει αύριο Παρασκευή (15/3, 13.00, Cosmote Sports 1). Στη διαδικασία δεν υπάρχει κανένας περιορισμός, κάτι που σημαίνει ότι μπορεί να κληρωθούν όλοι με όλους και αν η κληρωτίδα έχει κέφια ενδέχεται να προκύψουν και δύο αγγλικοί «εμφύλιοι»! Χαρακτηριστικό της αυριανής κλήρωσης είναι ότι θα γίνει και η κλήρωση των δύο ημιτελικών, καθώς και η κλήρωση της ομάδας που θα είναι τυπικά γηπεδούχος στον τελικό, που φέτος θα διεξαχθεί την 1η Ιουνίου στο “Μετροπολιτάνο”, την έδρα της Ατλέτικο Μαδρίτης.

Οι πρώτοι προημιτελικοί θα διεξαχθούν 9-10 Απριλίου και οι ρεβάνς μια εβδομάδα μετά, στις 16-17/4. Οι πρώτοι ημιτελικοί θα γίνουν στις 30 Απριλίου και 1 Μαΐου, ενώ οι ρεβάνς στις 7 και 8 Μαΐου.

Συνοπτικά τα αποτελέσματα της φάσης των «16», που ολοκληρώθηκε χθες στο Τσάμπιονς Λιγκ:

Τότεναμ (Αγγλία) – Ντόρτμουντ (Γερμανία) 3-0, 1-0

Άγιαξ (Ολλανδία) – Ρεάλ Μαδρίτης (Ισπανία) 1-2, 4-1

Ρόμα (Ιταλία) – Πόρτο (Πορτογαλία) 2-1, 1-3 παράταση

Μάντσεστερ Γιουν. (Αγγλία) – Παρί ΣΖ (Γαλλία) 0-2, 3-1

Σάλκε (Γερμανία) – Μάντσεστερ Σίτι (Αγγλία) 2-3, 0-7

Ατλέτικο Μαδρ. (Ισπανία) – Γιουβέντους (Ιταλία) 2-0, 0-3

Λιόν (Γαλλία) – Μπαρτσελόνα (Ισπανία) 0-0, 1-5

Λίβερπουλ (Αγγλία) -Μπάγερν (Γερμανία) 0-0, 3-1

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter