Τσάντα, μάσκα και… κουβέρτα: Η οδηγία σε μαθητές σε σχολείο στη Χαλάστρα (Photos)

Τσάντα, μάσκα και… κουβέρτα: Η οδηγία σε μαθητές σε σχολείο στη Χαλάστρα (Photos)

Εκτός από τα απαραίτητα εφόδια για την επιστροφή στις σχολικές τάξεις, όπως οι μάσκες, τα αντισηπτικά, τα παγούρια, οι μικροί μαθητές στο 2ο Δημοτικό Χαλάστρας θα πρέπει να πάρουν μαζί τους και μια… κουβέρτα.

Η διευθύντρια του σχολείου εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία ενημερώνει τους γονείς για τα μέτρα που θα ληφθούν λόγω κορονοϊού. 

«Η σχολική αίθουσα θα πρέπει να αερίζεται συχνά και καλά. Για τον λόγο αυτό το κάθε παιδί θα πρέπει να έχει μαζί του μια μικρή κουβερτούλα τοποθετημένη σε σακούλα με το όνομά του. Κάθε Παρασκευή θα επιστρέφεται στο σπίτι για πλύσιμο» αναφέρεται μεταξύ άλλων στη σχετική ανακοίνωση.

Οι περισσότεροι γονείς από ότι φάνηκε ακολούθησαν την συγκεκριμένη οδηγία κι έτσι το πρωί οι μαθητές φρόντισαν να πάρουν μαζί τους και μία κουβέρτα για να ζεσταθούν λίγο. 


Να προμηθευτούν κουβέρτα οι μαθητές ζήτησαν κι άλλα σχολεία όπως σε σχολείο στην Ευκαρπία.

Οι αιφνίδιες αποφάσεις του υπουργείου Παιδείας για το άνοιγμα των σχολείων δημιουργούν τραγελαφικές καταστάσεις. Δεδομένου μάλιστα πως ο καιρός αναμένεται να χαλάσει τις επόμενες ημέρες, οι μαθητές θα είναι αναγκασμένοι να κάνουν μάθημα υπομένοντας παράλληλα το κρύο. 

Οι γονείς ωστόσο είναι διχασμένοι για την απόφαση αυτή με ορισμένους να φαίνονται πρόθυμοι να τηρήσουν οποιαδήποτε απόφαση και να συμβιβαστούμε με κάθε νέο μέτρο ενώ κάποιοι άλλοι  το θεώρησαν… γελοίο, όπως και ανέφεραν πως δεν θα έπρεπε καν να ανοίξουν τα σχολεία, καθώς τους ανησυχεί αυτό το σύστημα «αρκοντεόν».

Οι χρήστες του twitter πάντως δεν θα μπορούσαν να αφήσουν ασχολίαστο ένα τέτοιο γεγονός.





Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter