Τσαπανίδου: Έθεσα εαυτόν στη διάθεση του κόμματος, όπως θα έπρεπε – Δεν ήταν θέμα παραίτησης (Video)

Τσαπανίδου: Έθεσα εαυτόν στη διάθεση του κόμματος, όπως θα έπρεπε – Δεν ήταν θέμα παραίτησης (Video)

«Σοκαριστικό και οδυνηρό το αποτέλεσμα της ήττας», χαρακτήρισε η Πόπη Τσαπανίδου το αποτέλεσμα της περασμένης Κυριακής σημειώνοντας πως: «το να ακουστεί και λίγη γκρίνια, είναι λογικό. Ήταν σύντομη η Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ χθες, γιατί έχουμε εκλογές μπροστά μας».

Όπως τόνισε έθεσε εαυτόν στη διάθεση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ. «Είδα πολλά amber alert. Για την ακρίβεια είδα silver alert. Έλα, ρε παιδιά; Ένιωσα κάπως περίεργα με το silver alert!» αστειεύτηκε και συνέχισε:

«Ήταν ένα αποτέλεσμα που ήταν δύσκολο για εμάς, δεν ήταν εύκολο. Ήταν μία οδυνηρή ήττα, μας σόκαρε, δεν το βλέπαμε να έρχεται. Μέχρι να συγκροτήσουμε τις δυνάμεις μας και να δούμε που πάμε και να γίνει η Κεντρική Επιτροπή, νομίζω ήταν πιο χρήσιμο ότι κάθισα στο γραφείο μου και εργάστηκα προς αυτή την κατεύθυνση».

«Δεν έθεσα καμία παραίτηση στην διάθεση του κόμματος και του Προέδρου. Αμέσως μετά το αποτέλεσμα και στην πρώτη συνάντηση για να δούμε τι κάνουμε, έθεσα εαυτόν στη διάθεση του Προέδρου, όπως θα έπρεπε να έκανε στην θέση μου κάθε άνθρωπος που θα ήταν στην θέση μου», είπε η κ. Τσαπανίδου, σημειώνοντας πως δεν ήταν θέμα παραίτησης.

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter