Τσαπανίδου για Νέα Δημοκρατία: «Έχουν αποφασίσει να τερματίσουν την προπαγάνδα και σε αυτές τις εκλογές»

Τσαπανίδου για Νέα Δημοκρατία: «Έχουν αποφασίσει να τερματίσουν την προπαγάνδα και σε αυτές τις εκλογές»

Στη Νέα Δημοκρατία «έχουν αποφασίσει να τερματίσουν την προπαγάνδα και σε αυτές τις εκλογές» τονίζει με δήλωση της η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Πόπη Τσαπανίδου, απαντώντας στον εκπρόσωπο Τύπου της ΝΔ, Άκη Σκέρτσο, με αφορμή ανάρτηση του για τον ΦΠΑ, και συνεχίζει λέγοντας ότι αυτό το κάνουν «ακόμη και με τον κίνδυνο της αυτογελοιοποίησης».

Η ίδια υπογραμμίζει επιπλέον ότι «οι «άριστοι» συνεργάτες του κ. Μητσοτάκη, δεν μπορεί να μην ξέρουν ούτε τα βασικά», λέγοντας ότι «δεν διστάζουν να κοροϊδεύουν κατάμουτρα τον ελληνικό λαό, κάνοντας τη νύχτα, μέρα», καταλήγοντας στο ότι «αδιαφορούν πλήρως για την αλήθεια και τη σοβαρότητα».

Αναλυτικά η δήλωση

«Έχουν αποφασίσει στη ΝΔ να τερματίσουν την προπαγάνδα και σε αυτές τις εκλογές, ακόμη και με τον κίνδυνο της αυτογελοιοποίησης.

Χθες βράδυ ο κ. Σκέρτσος, πρώην σύμβουλος του ΣΕΒ, με μια ανάρτηση μνημείο μαθηματικής αλχημείας, προσπάθησε να μας πείσει ότι η μείωση του ΦΠΑ στα τρόφιμα, θα ευνοήσει τα υψηλότερα εισοδήματα. Και ως γνωστόν, η ΝΔ ανατριχιάζει στην ιδέα να ευνοήσει τους πλούσιους, αλίμονο …

Πάλι καλά που δεν μας πρότεινε και να αυξηθεί κι άλλο ο ΦΠΑ, για να μειωθούν οι ανισότητες.

Οι «άριστοι» συνεργάτες του κ. Μητσοτάκη, δεν μπορεί να μην ξέρουν ούτε τα βασικά.

Δεν μπορεί να μην ξέρουν ότι οι έμμεσοι φόροι είναι οι πιο άδικοι φόροι γιατί τα χαμηλά και μεσαία στρώματα διαθέτουν μεγαλύτερο ποσοστό του εισοδήματός τους στις βασικές καθημερινές ανάγκες.

Προφανώς και το ξέρουν. Απλά δεν διστάζουν να κοροϊδεύουν κατάμουτρα τον ελληνικό λαό, κάνοντας τη νύχτα, μέρα.

Γιατί ο στόχος τους, είναι να κάνουν τους πλούσιους πλουσιότερους και τους μεσαίους φτωχούς. Και θα μας πούνε κάθε δυνατή δικαιολογία για να το πετύχουν, αδιαφορώντας πλήρως για την αλήθεια και τη σοβαρότητα.

Όπως ακριβώς και ο Τραμπ»

Η ανάρτηση Σκέρτσου

Μυστικά & Documento

01/10/2023, 17:00
Βαξεβάνης
Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter