Τσαρούχας: Ενώπιον του Πειθαρχικού του ΣΕΗ καταγγέλλοντες και καταγγελλόμενοι – Πρώτη η υπόθεση Φιλιππίδη

Τσαρούχας: Ενώπιον του Πειθαρχικού του ΣΕΗ καταγγέλλοντες και καταγγελλόμενοι – Πρώτη η υπόθεση Φιλιππίδη

Στο επταμελές Πειθαρχικό Συμβούλιο, μπαίνουν από σήμερα οι επώνυμες καταγγελίες που έχουν φτάσει στο Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών με πρωταρχική διερεύνηση των καταγγελιών εναντίον του ηθοποιού και σκηνοθέτη Πέτρου Φιλιππίδη. 

Το Πέτρο Φιλιππίδη έχουν ήδη καταγγείλει τρεις ηθοποιοί, η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου και η Λένα Δροσάκη τον οποίο και κατηγορούν για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας και εργασιακό εκφοβισμό και ζητούν τη διαγραφή του από το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών.

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε την Παρασκευή στο MEGA ο πρόεδρος του Πειθαρχικού, γνωστός ηθοποιός Πασχάλης Τσαρούχας, για κάθε φάκελο που ανοίγει θα καλούνται σε ακρόαση οι καταγγέλλοντες και οι καταγγελλόμενοι. Στη συνέχεια και με το τέλος της ακρόασης θα συνεδριάζει εκ νέου το Πειθαρχικό για να πάρει την απόφασή του.

Η δυνατότητα που έχει το Πειθαρχικό του Σωματείου Ηθοποιών είναι από απλή σύσταση μέχρι ισόβια διαγραφή, ποινές που, όπως είπε ο Κώστας Τσαρούχας έχουν ηθική διάσταση και δεν συνδέονται με τη δυνατότητα ενός ηθοποιού να ασκεί το επάγγελμά του.

Όπως είπε ο πρόεδρος του Πειθαρχικού του ΣΕΗ έχει χάσει τον ύπνο του με τις καταγγελίες συναδέλφων ηθοποιών κατά συναδέλφων τους.

Όσον αφορά το ενδεχόμενο κάποιες υποθέσεις να έχουν και ποινική διάσταση, ο Πασχάλης Τσαρούχας δεν το απέκλεισε, σημειώνοντας ότι κάποιες μπορεί για το ποινικό κομμάτι να έχουν παραγραφεί.

Παράλληλα, ο Πασχάλης Τσαρούχας ανέφερε πως μέχρι στιγμής υπάρχουν πάνω από 1000 καταγγελίες.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter