Τσελέντης και Μεϊμαράκης… ονειρεύονται «καταστροφικό σεισμό» αν και μπέρδεψαν τις ημερομηνίες

Τσελέντης και Μεϊμαράκης… ονειρεύονται «καταστροφικό σεισμό» αν και μπέρδεψαν τις ημερομηνίες

Ο γνωστός καθηγητής σεισμολογίας Ακης Τσελέντης, που συμμετέχει στο ευρωφηφοδέλτιο της ΝΔ, παραβρέθηκε χθες σε κομματική εκδήλωση στο Παπαστράτειο Μέγαρο στο Αγρίνιο, όπου βέβαια έκανε τα πάντα για να μην περάσει η παρουσία του χωρίς… αισθητές πολιτικές «δονήσεις».

Ο διευθυντής του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου, ως γνωστόν, έχει βρέθηκε το τελευταίο διάστημα στο επίκεντρο της επικαιρότητας, εξαιτίας της εκτίμησής του περί εκδήλωσης μεγάλου σεισμικού γεγονότος στην Δυτική Ελλάδα και της κόντρας που είχε με τον ΟΑΣΠ και άλλους συναδέλφους του.

Κάποιοι από τους παρευρισκόμενους εύλογα τον ρώτησαν σχετικά με την εκτίμηση αυτή και ο ίδιος προτίμησε να κάνει μια πρόβλεψη από το βήμα της εκδήλωσης. Ήταν μια πρόγνωση πάντως που αρχικά απέσπασε αμηχανία, μιας και μπέρδεψε τις ημερομηνίες, προβλέποντας σεισμό στις… 26 Μαρτίου, όπως αναφέρει το agriniopress.gr!

Με ανάρτησή του στο facebook ο σεισμολόγος γράφει για τον «καταστροφικό σεισμό», που ο ίδιος… ονειρεύεται και που τον προβλέπει να γίνει στις 26 του Μάη. 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter