Τσελέντης: Το καρφί του για τον «κυβερνητικό τσουναμολόγο με το παπιγιόν»

Τσελέντης: Το καρφί του για τον «κυβερνητικό τσουναμολόγο με το παπιγιόν»

«Η πρόσφατη κοστοβόρα άσκηση τσουνάμι που έγινε πριν μερικούς μήνες στο Ηράκλειο δεν επαρκεί», σημειώνει ο Άκης Τσελέντης στη νέα του ανάρτηση.

«Πριν πολλές χιλιάδες χρόνια έγινε ο κατακλυσμός του Νώε να τρέξετε όλοι να φτιάξετε κιβωτούς όπως αντίστοιχα ανέφερε ο Κυβερνητικός τσουναμολόγος με το παπιγιόν», έγραψε επίσης εξαπολύοντας βέλη κατά του Κώστα Συνολάκη.

Η ανάρτηση Τσελέντη:

«Πριν πολλές χιλιάδες χρόνια έγινε ο κατακλυσμός του ΝΩΕ να τρέξετε όλοι να φτιάξετε κιβωτούς όπως αντίστοιχα ανέφερε ο Κυβερνητικός τσουναμολόγος με το παπιγιόν… (μεσούσης της τουριστικής περιόδους) ότι είχαμε 8,5 R και πολλά μέτρα τσουνάμι.
Πρέπει να είναι πανέτοιμη η πολιτεία (και να πάει εκεί τα κονδύλια εξοπλισμούς και μελέτες μήπως βγάλουν οι επιστήμονες κανα φραγκάκι) η πρόσφατη κοστοβόρα άσκηση τσουνάμι που έγινε πριν κάποιους μήνες στο Ηράκλειο (για να φανεί η Κυβέρνηση ότι ενδιαφέρεται) δεν επαρκεί».

Διαβάστε επίσης

Τσελέντης για σεισμό στην Κρήτη: «Η περιοχή εκδήλωνε σεισμικότητα εδώ και δύο χρόνια»

Τσελέντης για Κρήτη: Η σεισμική δράση είχε ξεκινήσει πριν δύο χρόνια – Δεν βλέπω λόγο ανησυχίας

Documento Newsletter