Τσέλσι: Φεύγει ο Αμπράμοβιτς, έρχεται ο Μπέλι

Τσέλσι: Φεύγει ο Αμπράμοβιτς, έρχεται ο Μπέλι

Μετά από σχεδόν τρεις μήνες αγωνίας, η Τσέλσι ετοιμάζεται να μπει και πάλι σε έναν… ίσιο δρόμο, αφήνοντας πίσω της όλα όσα έχει περάσει σε αυτό το διάστημα, λόγω των κυρώσεων κατά του Ρόμαν Αμπράμοβιτς.

Οι πρώτες υπογραφές για την πώληση του συλλόγου από τον Ρόμαν Αμπράμοβιτς στην κοινοπραξία των Τοντ Μπέλι και Χάνσγιοργκ Βις έπεσαν οριστικά.

Με επίσημη ανακοίνωση, οι «μπλε» έβαλαν τέλος σε όλα τα δημοσιεύματα και γνωστοποίησαν τη συμφωνία ανάμεσα στον Ρώσο Μεγιστάνα και την κοινοπραξία του Αμερικάνου δισεκατομμυριούχου που θα είναι και το «κεφάλι» των «μπλε».

«Η Τσέλσι μπορεί να επιβεβαιώσει ότι έχουν συμφωνηθεί οι όροι με την ομάδα ιδιοκτησίας, με επικεφαλής τον Τοντ Μπέλι. Η πώληση αναμένεται να ολοκληρωθεί στα τέλη Μαΐου με την επιφύλαξη όλων των απαραίτητων ρυθμιστικών εγκρίσεων. Περισσότερες λεπτομέρειες θα δοθούν εκείνη τη στιγμή», αναφέρει στην επίσημη ανακοίνωση της η Τσέλσι, την οποία έβγαλε στον «αέρα» δύο ώρες μετά τα μεσάνυχτα!

Ο νέος μεγιστάνας που ανέλαβε τα ηνία των Μπλε σε αυτήν τη νέα εποχή είναι ο αμερικανός δισεκατομμυριούχος Τοντ Μπέλι.

Και ήδη ο νέος ιδιοκτήτης φαίνεται πως έχει μπει στον… ρόλο του. Αφού έπεσαν οι πρώτες υπογραφές, η Team Μπέλι βγήκε έξω από το «Στάμφορντ Μπριτζ» και φωτογραφήθηκε, βγάζοντας έτσι ένα ιστορικό πλάνο για το σύλλογο του Λονδίνου.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter