Τσενκ Σαχίν: Στήριξε την εισβολή, πήρε μεταγραφή στην ομάδα του Ερντογάν!

Τσενκ Σαχίν: Στήριξε την εισβολή, πήρε μεταγραφή στην ομάδα του Ερντογάν!

Ο Τούρκος ποδοσφαιριστής Τσενκ Σαχίν της Ζανκτ Πάουλι, που έγινε αρνητικός πρωταγωνιστής των τελευταίων ημερών στη Γερμανία, αφού, βασιζόμενος στην εισβολή του τουρκικού στρατού στη Συρία, έκανε σχετική ανάρτηση στα social media, δείχνοντας πως είναι υπέρ των εχθροπραξιών, εκδιώχθηκε άμεσα από τον σύλλογο της Γερμανίας αλλά βρήκε δουλειά αμέσως. Που αλλού; Στην ομάδα του Ταγίπ Ερντογάν την Μπασάκσεχιρ στην Τουρκία!

Τα σχόλια του Τούρκου είχαν προκαλέσει την άμεση αντίδραση των οπαδών της Ζανκτ Πάουλι που ως γνωστόν είναι πολιτικοποιημένοι και κινούνται στο αριστερό χώρο και οι οποίοι με ανακοίνωση τους είχαν ζητήσει από την διοίκηση να τον «διώξει εδώ και τώρα». Η διοίκηση από την πλευρά της εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία «άδειασε» τον Σαχίν κι έλυσε το συμβόλαιο του την περασμένη Δευτέρα (14/10).

Όμως ο Τούρκος ποδοσφαιριστής βρήκε κιόλας την επόμενη ομάδα του, που είναι η Μπασάκσεχιρ, η ομάδα του Τούρκου Προέδρου Ταγίπ Ερντογάν και την οποία είχε αποκλείσει ο Ολυμπιακός στο γ’ προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ. Όπως γράφουν τα τουρκικά ΜΜΕ ο Σαχίν έχει ξεκινήσει ήδη να προπονείται προκειμένου να διατηρηθεί σε ικανοποιητικό επίπεδο μέχρι να ξεκινήσει να αγωνίζεται επίσημα από την 1η Ιανουαρίου.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter