Τσικνοπέμπτη στη Motor Oil από τους απλήρωτους του Mega – Κόπηκαν οι διαφημίσεις από τον αέρα (Photos)

Τσικνοπέμπτη στη Motor Oil από τους απλήρωτους του Mega – Κόπηκαν οι διαφημίσεις από τον αέρα  (Photos)

Συνεχίζουν για 8η μέρα την κινητοποιήσή τους οι απλήρωτοι τεχνικοί του Mega, έξω από τα γραφεία του μεγαλομετόχου του Mega, Γιάννη Βαρδινογιάννη στα γραφεία της Motor Oil. Σήμερα όμως σε ρυθμούς τσικνοπέμπτης.

Στην πύλη της εταιρείας δίπλα στα δύο αντίσκηνα  μπήκαν οι ψησταριές και στήθηκαν οι ψησταριές για το πατροπαράδοτο τσίκνισμα.

Με προϊόντα που προσέφερε ο πρόεδρος του Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου, Δημήτρης Καπούνης, οι απλήρωτοι εργαζόμενοι προσπαθούν να διατηρήσουν τις δυνάμεις τους για τη συνέχιση των κινητοποιήσεων τους. 

Κόπηκαν οι διαφημίσεις

Με απόφαση της γενικής τους συνέλευσης οι εργαζόμενοι διοικητικοί και τεχνικοί αποφάσισαν τις προηγούμενες μέρες τη διακοπή των διαφημίσεων που γέμιζαν τα ταμεία του καναλιού υπέρ των τραπεζών που έχουν μπλοκάρει τους λογαριασμούς της εταιρείας ενώ οι ίδιοι, 420 άτομα και οι οικογένειές τους παραμένουν απλήρωτοι και με δυσχερές μέλλον. 

Στις 27 Φεβρουαρίου λήγει η  προθεσμία που έχουν τα κανάλια που δεν υπέβαλαν αίτηση αδειοδότησης και σύμφωνα με τον νόμο θα πρέπει να σιγήσουν. 



Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter