«Τσίμπησε» βαθμό η ΑΕΚ στο 92’, 1-1 με Πανιώνιο

«Τσίμπησε» βαθμό η ΑΕΚ στο 92’, 1-1 με Πανιώνιο

Η ΑΕΚ στις καθυστερήσεις του αγώνα της Νέας Σμύρνης άρπαξε τον βαθμό της ισοπαλίας από τον ψυχωμένο Πανιώνιο (1-1). O Ιστορικός έκανε ένα από τα καλύτερα του παιχνίδια στην Σούπερ Λίγκα, άνοιξε το σκορ με τον Εμμανουηλίδη, είχε ευκαιρίες να πετύχει κι άλλα γκολ και στο τέλος είδε την εστία του να παραβιάζεται.

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν δυνατά το παιχνίδι και πριν συμπληρωθεί το πρώτο δεκάλεπτο έχασαν δύο ευκαιρίες με τους Αραμπούλι (1’), Ντομίνγκες (8’), ενώ η Ενωση… απάντησε στο 17’ με τον Βέρντε. Το φάουλ του Ιταλού στράικερ εξουδετέρωσε ο Κότνικ, ο οποίος στο 25’ απέκρουσε πλασέ του Σαμπανάτζοβιτς.

Στην εκπνοή του πρώτου ημιχρόνου οι Νεοσμυρνιώτες άνοιξαν το σκορ.

Ο Τσιλούλης έκανε γέμισμα, η μπάλα πέρασε από δύο παίκτες της ΑΕΚ, έφτασε στον Αραμπούλι, ο οποίος την γύρισε στον Εμμανουηλίδη κι αυτός με πλασέ προ κενής εστίας έκανε το 1-0.

Στο 59’ οι γηπεδούχοι έφτασαν κοντά σε ένα δεύτερο γκολ, αλλά ο Αραμπούλι αστόχησε σε κενή εστία, ενώ στο 63’ ο Κότνικ κράτησε και πάλι ανέπαφη την εστία του σε σουτ του Σιμόες.

Ο Τσιντώτας κράτησε χαμηλά το δείκτη του σκορ όταν στο 70’ και στο 72’ απέκρουσε με εντυπωσιακό τρόπο σουτ των Τσιλούλη και Εμμανουηλίδη αντίστοιχα. Η ΑΕΚ τελικά πήρε τον έναν βαθμό με σουτ – φωτοβολίδα του Κλωναρίδη στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων.

Πανιώνιος (Λεωνίδας Βόκολος): Κότνικ, Παπαγεωργίου, Aραμπούλι (89’ Ρέτσος), Ντομίνγκες, Σαραμαντάς, Σταυρόπουλος, Οικονομίδης (84’ Λυμπεράκης), Παπανικολάου, Ρέντζας, Τσιλούλης, Εμμανουηλίδης (91’ Καμαρά).

ΑΕΚ (Μάσιμο Καρέρα): Τσιντώτας, Παουλίνιο, Σβάρνας, Λάτσι, Χουλτ, Σαμπανάτζοβιτς (71’ Σιμάνσκι), Σιμόες, Μάνταλος, Βέρντε (77’ Μαχαίρας), Αραούχο, Αλμπάνης (46’ Κλωναρίδης).

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter