«Τσίμπησε» βαθμό στο Ηράκλειο ο Λεβαδειακός, 1-1 με τον ΟΦΗ

«Τσίμπησε» βαθμό στο Ηράκλειο ο Λεβαδειακός, 1-1 με τον ΟΦΗ

Ο Λεβαδειακός απέσπασε ισοπαλία στο Ηράκλειο κόντρα στον ΟΦΗ (1-1) και εξακολουθεί να έχει ελπίδες για την παραμονή του στην Σούπερ Λίγκα 1.

Οι Βοιωτοί άνοιξαν το σκορ στο 48’ με κεφαλιά του Νίκα, ενώ οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν στο 73’ με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μπάκιτς. Ο Λεβαδειακός είχε κι άλλες ευκαιρίες, αλλά τον σταμάτησε με τις επεμβάσεις του ο Μανδάς.

«Για εμάς κάθε βαθμός είναι σημαντικός, ειδικά όταν έχουμε απέναντι μας μια πολύ καλή ομάδα που έχει και μία δύσκολη έδρα. Για μας το κίνητρο είναι η παραμονή μας. Ήρθε ένα καλό αποτέλεσμα και είμαστε ακόμα ζωντανοί», δήλωσε ο προπονητής του Λεβαδειακού Γ. Πετράκης, ενώ ο τεχνικός του ΟΦΗ Β. Νταμπράουσκας από την πλευρά του είπε: «Χάσαμε δυο βαθμούς, καθώς παίζαμε στην έδρα μας. Είχαμε τον έλεγχο του αγώνα σε όλη την διάρκεια του. Ο Λεβαδειακός είχε προετοιμαστεί πολύ καλά και είχαμε λίγες φάσεις. Δεν είμαι ευχαριστημένος από το αποτέλεσμα αλλά έχουμε ακόμα αρκετό δρόμο να διανύσουμε. Πρέπει όμως να πω ότι οι παίκτες έδωσαν τα πάντα».

Ο Σπύρος Ζαμπάλας (Ηπείρου) έδειξε κίτρινη κάρτα στους Πασαλίδη, Νέιρα, Μεγιάδο, Βινίσιους, Γκροφ.

ΟΦΗ (Βάλντας Νταμπράουσκας): Μανδάς, Βούρος, Πασαλίδης (64’ Περέα), Διαμαντής, Λάρσον, Θοράρινσον, Μεγιάδο, Ντιουσέ (64’ Νέιρα), Μπάκιτς (80’ Γκρόνινγκ), Μπαλογιάννης, Ντίκο.

Λεβαδειακός (Γιάννης Πετράκης): Γκροφ, Λιάγκας, Βινίσιους, Παζ (53’ Ντεντάκης), Τσάπρας, Παναγιώτου, Χάμοντ, Μεχία (84’ Μπελμόντ), Νίκας (84’ Σβάρκα), Γιαννιώτας (63’ Γερεμέγεφ), Σαχπεκίδης (84’ Τόρο).

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter