«Τσίμπισε» βαθμό στο Περιστέρι ο ΟΦΗ, 2-2 με τον Ατρόμητο

«Τσίμπισε» βαθμό στο Περιστέρι ο ΟΦΗ, 2-2 με τον Ατρόμητο

Δεν μπορεί να πάρει βαθμολογική ανάσα ο Ατρόμητος, ο οποίος αν και προηγήθηκε 2-0 στο Περιστέρι του ΟΦΗ σε εξ αναβολής αγώνα, τελικά παραχώρησε ισοπαλία (2-2). Με τον βαθμό της ισοπαλίας η κρητική ομάδα διατήρησε τις ελπίδες για συμμετοχή της στα πλέι οφ.

Οι γηπεδούχοι στο πρώτο ημίχρονο σκόραραν δύο φορές, ενώ είχαν κι άλλες ευκαιρίες για γκολ, παρότι ο αντίπαλος τους είχε κατοχή μπάλας (62%-38%). Στο 10’ ο Κουλούρης βρέθηκε τετ α τετ με τον Εμπασί, ωστόσο δεν κατάφερε να τον νικήσει. Το σκορ άνοιξε στο 15’. Μετά από φάση διαρκείας, ο Μουνίθ έγινε κάτοχος της μπάλας και με πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίκτυα (1-0).

Το 2-0 έγινε στο 35’. Οι Βούρος, Πασαλίδης μπερδεύτηκαν, ο Αλιμπέκ πήρε την μπάλα και με σουτ ανέβασε το δείκτη του σκορ. Ο Ατρόμητος έφτασε κοντά στο τρίτο γκολ με τους Ροτάριου (41’), Μουνίθ (45’). Στο 47’ ο Ρουμάνος επιθετικός βρέθηκε απέναντι από τον Επασί, όμως καθυστέρησε να τον πλασάρει και η ευκαιρία χάθηκε. Ο ΟΦΗ μείωσε το σκορ στο 59’. Ο Γιαννιώτης έκανε τραγικό λάθος το οποίο εκμεταλλεύτηκε ο Λάμπρου που χωρίς πίεση έστειλε την μπάλα στα δίκτυα.

Στο 67’ ο Γκαγιέγος εκτέλεσε φάουλ, η μπάλα βρήκε το χέρι του Έρλινγκμαρκ και με τη χρήση του VAR δόθηκε πέναλτι. Την εσχάτη των ποινών μετέτρεψε σε γκολ ο Φελίπε, ο οποίος ισοφάρισε σε 2-2 και διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα. Ο Ατρόμητος αντέδρασε στην υπόδειξη του πέναλτι και σε ανακοίνωση του ανέφερε: «Ρεσιτάλ Γκορτσιλα στο Περιστέρι. Με ανύπαρκτο πέναλτι ο ΟΦΗ ισοφαρίζει σε 2-2».

Στο 92’ ο Κουλούρης σκόραρε, αλλά το γκολ του δεν μέτρησε, καθώς ο Ελληνας επιθετικός είχε υποπέσει σε επιθετικό φάουλ στον Μαρινάκη.

Ο Γκορτσίλας (Μακεδονίας) απέβαλε τον Στάικο στο 78’, ενώ έδειξε κίτρινη κάρτα στους Πασαλίδη. Τσιλιανίδη, Μπαλογιάννη.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Γιαννιώτης, Κιβρακίδης, Χατζηισαΐας, Μαυρομμάτης, Τζοβάρας (69’ Καστελάνο), Έρλινγκμαρκ, Χαρίσης (68’ Ντένιτς), Ροτάριου (83’ Ναμπί), Μουνίθ, Κουλούρης, Αλιμπέκ (63’ Κλωναρίδης).

ΟΦΗ: Επασί, Πασαλίδης (46’ Ντουρμισάι), Βούρος, Γιαννούλης, Ουές (70’ Μαρινάκης), Μπαλογιάννης, Ντε Γκουζμάν (23’ Στάικος), Γκαγιέγος, Τοράλ, Λάμπρου (70’ Τσιλιανίδης), Φελίπε (82’ Σελίμοβιτς).

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter