Τσιόδρας ή Γεραπετρίτης; Ιδού η απορία!

Τσιόδρας ή Γεραπετρίτης; Ιδού η απορία!

Ο καθηγητής Τσιόδρας ήταν σαφής το απόγευμα της Τετάρτης 22 Απριλίου: «Η δική μου άποψη είναι ότι πρέπει να ανοίξουν τα σχολεία αλλά στην επιτροπή υπάρχουν πολλές εισηγήσεις και θα πρέπει να ληφθούν όλες υπόψη». Και συμπλήρωσε ότι το πότε και το πώς θα αποφασιστεί τις προσεχείς 48 ώρες.

Επειδή λοιπόν ο κ. Τσιόδρας δεν είναι όποιος όποιος,καθώς και θεσμικό ρόλο έχει και την φιλία του πρωθυπουργού που δηλώνει ότι έχει βρει «έναν άνθρωπο που σκέφτεται όπως εγώ και νομίζω αυτό βοηθάει και τους δυο μας», πρέπει να δεχτούμε ότι γνωρίζει τι λέει. Άρα η απόφαση για το άνοιγμα των σχολείων θα ληφθεί μέχρι την Παρασκευή. Τότε θα ξέρουμε αν θα γίνει σταδιακά, ποιες τάξεις θα προηγηθούν και ποιες και πότε θα ακολουθήσουν.

Αλλά εάν όλα αυτά που είπε ο πρωθυπουργός για τον Τσιόδρα και όλα αυτά που είπε ο Τσιόδρας για τα σχολεία ισχύουν, τότε γιατί μπήκε… ανάμεσά τους ο Γεραπετρίτης που έσπευσε και αυτός να κάνει δηλώσεις για το άνοιγμα των σχολείων και μάλιστα μιλώντας σαν να έχουν ήδη ληφθεί οι αποφάσεις;

Γιατί όσα είπε ήταν σαφή και… αντίθετα από αυτά που είπε ο κ. Τσιόδρας.

Γιατί λέγοντας ότι «θα ανοίξουν σταδιακά όλες οι βαθμίδες για αποφυγή συγχρωτισμού. Η Γ΄Λυκείουθα προταχθεί λόγω εξετάσεων», ο υπουργός Επικρατείας δεν άφησε τίποτε στη διαβούλευση που (τάχα) συνεχίζεται και ανακοίνωσε αποφάσεις, διαψεύδοντας επί της ουσίας τον κ. Τσιόδρα που θεωρεί ότι συνεχίζονται οι συζητήσεις και οι αποφάσεις θα ληφθούν είτε σήμερα είτε αύριο Παρασκευή.

Άρα, ή ο καινούργιος φίλος του πρωθυπουργού ξέρει τι λέει, οπότε ο υπουργός ανακατεύεται εκεί που δεν τον σπέρνουν και πολύ σύντομα θα το αντιληφθεί με τρόπο που δεν θα του αρέσει, ή ο παλιότερος ξέρει καλύτερα τον… πρωθυπουργό και ο κ. Τσιόδρας σύντομα θα αντιληφθεί ότι οι φιλίες στην πολιτική συχνά είναι απλώς για τα μάτια του κόσμου. 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter