Τσιόδρας: Τα βρόντηξε από το Ποτάμι με αιχμές για το κλίμα και τις διαφωνίες

Τσιόδρας: Τα βρόντηξε από το Ποτάμι με αιχμές για το κλίμα και τις διαφωνίες

Την παραίτησή του δι’ επιστολής υπέβαλε ο Δημήτρης Τσιόδρας από τη θέση του εκπροσώπου τύπου του Ποταμιού. 

Ο κ. Τσίοδρας αναφέρει ότι «δεν μπορώ να ισορροπώ ανάμεσα στις προσωπικές απόψεις και τις συλλογικές αποφάσεις» και κάνει λόγο για το βαρύ κλίμα που έχει διαμορφωθεί στο κόμμα του Σταύρου Θεοδωράκη, μέσα στο οποίο δεν μπορεί να λειτουργεί. 

Την θέση του κ. Τσίοδρα θα καλύψει η δημοσιογράφος Κατερίνα Μπακογιάννη.

Διαβάστε την ανακοίνωση του Ποταμιού και την επιστολή Τσιόδρα: 

 Η Κατερίνα Μπακογιάννη σπούδασε κοινωνιολογία στο University of Illinois στις ΗΠΑ και έκανε μεταπτυχιακό στη δημοσιογραφία στο Northwestern University. Τα τελευταία χρόνια ήταν αρχισυντάκτρια εκπομπών και ειδήσεων στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ και συνεργάτης του περιοδικού «Κ» της «Κυριακάτικης Καθημερινής». Έχει εργαστεί ως πολιτική συντάκτρια στην εφημερίδα «Έθνος της Κυριακής» και ως παρουσιάστρια στην τηλεόραση της ΝΕΤ.

Αύριο, Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου, στη μία το μεσημέρι, στα γραφεία του Κινήματος, στη Σεβαστουπόλεως, θα γίνει η «τελετή παράδοσης -παραλαβής» και η κυρία Μπακογιάννη θα απαντήσει στα ερωτήματα των δημοσιογράφων.

Διαβάστε την επιστολή του Δημήτρη Τσιόδρα: 

Αγαπητέ Σταύρο,

Επί τέσσερα χρόνια υπερασπίστηκα δημοσίως, με συνέπεια, τις αποφάσεις του Κινήματός μας, ακόμη κι εκείνες με τις οποίες δεν συμφωνούσα. Κατέθετα πάντα τη γνώμη μου στα κομματικά όργανα, δημοσίως, όμως, εκπροσωπούσα τις συλλογικές θέσεις.

Αισθάνομαι, όμως ότι πλέον δεν μπορώ να ισορροπώ ανάμεσα στις προσωπικές απόψεις και τις συλλογικές αποφάσεις. Ιδιαίτερα οι συγκρούσεις των τελευταίων ημερών έχουν δημιουργήσει ένα βαρύ κλίμα μέσα στο οποίο μου είναι δύσκολο να λειτουργήσω.

Θέλω να ευχαριστήσω τα στελέχη και τους φίλους του Ποταμιού, όπως και εσένα προσωπικά για τη συνεργασία που είχαμε όλα αυτά τα χρόνια.

Όπως έκανα πάντα, θα συνεχίσω να αγωνίζομαι για μεταρρυθμίσεις σε προοδευτική, ευρωπαϊκή, φιλελεύθερη κατεύθυνση, τις οποίες από την ίδρυσή του πρεσβεύει το Ποτάμι.

Με εκτίμηση,

Δημήτρης Τσιόδρας

https://www.facebook.com/dtsiodras/photos/a.406598859496532/1191160421040368/?type=3&theater

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter