Διαβάστε στο Documento

Documento Newspaper

Τσίπρας: Ανοησίες ότι οι περιοδείες μου έχουν προεκλογικό χαρακτήρα

«Ανοησίες», χαρακτήρισε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας τις εικασίες ότι οι περιοδείες σε Έβρο, Νίσυρο και Κρήτη έχουν προεκλογικό χαρακτήρα.

Ο κ. Τσίπρας, αμέσως μετά τη συνάντηση του με τον Αρχιεπίσκοπο Κρήτης, Ειρηναίο, δήλωσε πως «Είμαστε στην αρχή της 4ετίας και έχουμε δρόμο μπροστά μας».

«Οι εκλογές στην Ελλάδα θα γίνουν στην ώρα τους τον Σεπτέμβρη του 2019. Έως τότε πρέπει να έχουμε εκπληρώσει δυο μεγάλους στόχους" είπε ο κ. Τσίπρας και συνέχισε:

«Την έξοδο από τα προγράμματα επιτροπείας που θα γίνει στη μέση της θητείας μας και το μεγάλο όραμα της παραγωγικής ανασυγκρότησης της χώρας».

Σήμερα ο πρωθυπουργός θα μεταβεί στον Άγιο Νικόλαο όπου θα έχει σύσκεψη με παραγωγικούς φορείς του Λασιθίου και θα επισκεφθεί το Ελαιουργείο του Συνεταιρισμού Κριτσάς.

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.