Τσίπρας: Απευθύνω έκκληση στον πρωθυπουργό να μην δειλιάσει και να πάει στην Καρδίτσα (Video)

Τσίπρας: Απευθύνω έκκληση στον πρωθυπουργό να μην δειλιάσει και να πάει στην Καρδίτσα (Video)
Ο Αλέξης Τσίπρας επισκέφθηκε τη Δευτέρα περιοχές του Νομού Καρδίτσας / Eurokinissi

Έκκληση στον Κυριάκο Μητσοτάκη να επισκεφθεί τις πληγείσες από τον Ιανό περιοχές του νομού Καρδίτσας, έκανε ο Αλέξης Τσίπρας.

Με αφορμή την επίσκεψή του στον νομό Καρδίτσας, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ανέφερε ότι συνομίλησε με ανθρώπους που έχουν υποστεί απώλειες από το πέρασμα της κακοκαιρίας, σημειώνοντας ότι «Δεν υπήρξε ένας υπεύθυνος, δήμαρχος, περιφερειάρχης ή αντιπεριφερειάρχης να ‘ρθει και να μιλήσει με αυτούς τους ανθρώπους. Να δει τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν».

Η ανάρτηση του Αλέξη Τσίπρα

Σήμερα στην Καρδίτσα συνομίλησα με απελπισμένους ανθρώπους, επαγγελματίες, πολίτες που έχουν χάσει άλλοι την επιχείρησή τους, τα εμπορεύματά τους, άλλοι τις οικοσκευές τους. Πιστεύω ότι είναι μια εικόνα που αξίζει τον κόπο να την δει κανείς γιατί δεν είναι εύκολο να την περιγράψει.

Κι αν εγώ σήμερα θέλω να επιρρίψω μια ευθύνη, βασική ευθύνη, για όλα όσα δεν έγιναν ή δεν προβλέφθηκαν πριν από τον κατακλυσμό, αλλά για το τι έγινε μετά τον κατακλυσμό. Για το γεγονός δηλαδή ότι δεν υπήρξε ένας υπεύθυνος, δήμαρχος, περιφερειάρχης ή αντιπεριφερειάρχης να ‘ρθει και να μιλήσει με αυτούς τους ανθρώπους. Να δει τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

Διαβάστε επίσης: Τσίπρας-Καρδίτσα: Με 600 ευρώ και 5-8 χιλιάρικα δεν αντιμετωπίζονται οι καταστροφές (Video & Photos)

Απευθύνω έκκληση στον πρωθυπουργό να μην δειλιάσει, να έρθει να δει ο ίδιος την κατάσταση που επικρατεί, πράγμα που δεν έκαναν οι άρχοντες της τοπικής αυτοδιοίκησης και οι υπουργοί του.

https://www.facebook.com/tsiprasalexis/posts/10158865174793054

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter