Τσίπρας από ΑΔΑΕ: «Ευτυχώς υπάρχουν ακόμα δικασταί εις τας Αθήνας» (Video)

Τσίπρας από ΑΔΑΕ: «Ευτυχώς υπάρχουν ακόμα δικασταί εις τας Αθήνας» (Video)

Με μία λιτή, αλλά γεμάτη νόημα δήλωση, ο Αλέξης Τσίπρας εξήλθε από την ΑΔΑΕ μετά τη συνάντηση με τον πρόεδρο της Αρχής, Χρήστο Ράμμο.

«Ευτυχώς υπάρχουν ακόμα δικασταί εις τας Αθήνας. Και το φως νίκησε το σκοτάδι», δήλωσε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος μετέβη λίγο μετά τις 10 το πρωί της Τρίτης στην Αρχή Διασφάλισης Απορρήτου των Επικοινωνιών, ούτως ώστε να ενημερωθεί για την πορεία των ερευνών αναφορικά με το  σκάνδαλο των υποκλοπών.

Διαβάστε σχετικά: Στην ΑΔΑΕ ο Τσίπρας για τις υποκλοπές – Συνάντηση το απόγευμα με Σακελλαροπούλου

Υπενθυμίζεται ότι ο Χρήστος Ράμμος έχει αιτηθεί τη σύγκληση της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής, ούτως ώστε να ενημερώσει για τα αποτελέσματα των ελέγχων που αφορούν το σκάνδαλο των υποκλοπών. Παράλληλα, ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει η αποκάλυψη του Euractiv σχετικά με αίτημα που αναμένεται να κατατεθεί από τις Βρυξέλλες προς την κυβέρνηση Μητσοτάκη για της προστασία της Αρχής αλλά και του προέδρου της, ούτως ώστε να βγουν στο «φως» τα πορίσματα των ελέγχων.

Διαβάστε σχετικά: Σκάνδαλο υποκλοπών – Euractiv: Η Ευρωβουλή ζητά την προστασία της ΑΔΑΕ και του Χρήστου Ράμμου

Ο Αλέξης Τσίπρας θα συναντηθεί το απόγευμα της Τρίτης με την πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου. Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στις 6 το απόγευμα στο Προεδρικό Μέγαρο.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter