Τσίπρας από Ελεγκτικό Συνέδριο: Δέσμευσή μας ένα κράτος δημοκρατικό, αποτελεσματικό και αξιοκρατικό

Τσίπρας από Ελεγκτικό Συνέδριο: Δέσμευσή μας ένα κράτος δημοκρατικό, αποτελεσματικό και αξιοκρατικό

«Η ανεπάρκεια της διοίκησης και τα φαινόμενα εκτεταμένης διαφθοράς είναι δύο από τα βασικά χαρακτηριστικά της διακυβέρνησης Μητσοτάκη», σημείωσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, εξερχόμενος από το Ελεγκτικό Συνέδριο μετά τη συνάντησή του με τον πρόεδρο, Ιωάννη Σαλμά.

Διαβάστε επίσης: Στο Ελεγκτικό Συνέδριο ο Αλέξης Τσίπρας – Συνάντηση με τον πρόεδρό του

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ επεσήμανε ότι οι πολίτες χρειάζονται ένα αξιοκρατικό, δημοσιονομικά βιώσιμο, ασφαλές και δημοκρατικό κράτος. «Αυτή είναι η δική μας δέσμευση και θα την κάνουμε πράξη», τόνισε χαρακτηριστικά σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους.

Αναλυτικά:

«Αποτελεί κοινή διαπίστωση ότι η αναποτελεσματικότητα είναι αποτέλεσμα ανεπάρκειας της διοίκησης και σε φαινόμενα εκτεταμένης διαφθοράς. Είναι δύο από τα βασικά χαρακτηριστικά της διακυβέρνησης Μητσοτάκη. Γι’ αυτό έχει απαξιωθεί κάθε τι δημόσιο και την ίδια στιγμή υμέτεροι και γαλάζια golden boys απολαμβάνουν αναθέσεις εκατομμυρίων. Ο πολίτης χρειάζεται ένα κράτος το οποίο θα είναι αξιοκρατικό, δημοσιονομικά βιώσιμο, αποτελεσματικό, ασφαλές και δημοκρατικό. Όχι ένα κράτος ανασφαλές και πελατειακό, κράτος λάφυρο στα χέρια κομματικών στρατών. Αυτή είναι η δική μας δέσμευση. Αυτή τη δέσμευση θα την κάνουμε πράξη».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter