Τσίπρας από Βέροια: Μοναδική ελπίδα η νίκη του ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές

Τσίπρας από Βέροια: Μοναδική ελπίδα η νίκη του ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές
Επίσκεψη του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα στην Βέροια, Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2022. (ANDREA BONETTI/ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΥΡΙΖΑ/EUROKINISSI)

Η μοναδική ελπίδα για να εξέλθουν οι πολίτες από το σπιράλ της ακρίβειας και οι Θεσμοί από τον σφικτό εναγκαλισμό της κυβέρνησης Μητσοτάκη είναι μια νίκη του ΣΥΡΙΖΑ στις επόμενες εκλογές, είπε ο Αλέξης Τσίπρας το πρωί κατά τη διάρκεια περιοδείας του στην αγορά της Βέροιας.

Ο κ. Τσίπρας, από την πρωτεύουσα της Ημαθίας είπε ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης «είναι απερχόμενος και το γνωρίζει» και τον κατηγόρησε ότι «χρησιμοποιεί κάθε θεμιτό και αθέμιτο τρόπο για να γαντζωθεί στην εξουσία».

«Ακούει τις συνομιλίες των αντιπάλων του αλλά δεν ακούει την απόγνωση της κοινωνίας», ήταν η χαρακτηριστική αναφορά του κ. Τσίπρα.

Αναφερόμενος στον χειμώνα που έρχεται ο πρόεδρος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης εξέφρασε τον φόβο ότι «τα δύσκολα δυστυχώς είναι μπροστά μας» λέγοντας ότι «Η πραγματική οικονομία στενάζει, νοικοκυριά και επιχειρήσεις στενάζουν, παρόλα αυτά διαρκώς βομβαρδίζονται με ειδήσεις για νέες ανατιμήσεις, στο ρεύμα στα είδη βασικής κατανάλωσης στα καύσιμα και αυτό τη στιγμή που εδώ και οκτώ μήνες οι Έλληνες έχουν πληρώσει πολύ ακριβά το μάρμαρο των επιλογών της κυβέρνησης Μητσοτάκη».

«Εδώ και οκτώ μήνες έχουμε το ακριβότερο ρεύμα, τα ακριβότερα καύσιμα, ρεκόρ πληθωρισμού ενώ κάθε επίσκεψη στο σουπερμάρκετ αποτελεί πραγματικό εφιάλτη για κάθε οικογένεια. Είναι προφανές ότι ο κύριος Μητσοτάκης αδυνατεί να συνειδητοποιήσει σε τι κατάσταση βρίσκεται η πραγματική οικονομία. Μπορεί όλα αυτά τα χρόνια να ακούει τις επικοινωνίες των πολιτικών του αντιπάλων αλλά δεν μπορεί να ακούσει την απόγνωση της κοινωνίας. Προσπαθεί με κάθε τρόπο να γαντζωθεί στην καρέκλα της εξουσίας αξιοποιώντας κάθε θεμιτό και αθέμιτο μέσο. Είναι απερχόμενος και το γνωρίζει. Αυτή όμως η κατάσταση πρέπει να σταματήσει. Αυτός ο εφιάλτης για τα νοικοκυριά και τις επιχειρήσεις πρέπει να λάβει ένα τέλος και τέλος μπορεί να δοθεί μονάχα μέσα από τη λαϊκή ετυμηγορία το δημοκρατικό δρόμο. Η νίκη του ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία στις επόμενες εκλογές με την απλή αναλογική, όποτε και αν αυτές λάβουν χώρα, και ο σχηματισμός προοδευτικής κυβέρνησης είναι η μόνη ελπίδα για να αποκατασταθεί το κράτος δικαίου και η Δημοκρατία και να μπει ένα ανάχωμα προστασίας για την κοινωνική πλειοψηφία».

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στην πόλη ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ενημερώθηκε από εκπροσώπους αγροτικών συλλόγων και καθαρίστριες σχολείων για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν ενώ η αντιπρόεδρος της Μέριμνας Ατόμων με Αυτισμό ( ΜΑμΑ), Εύη Ακρίβου, ενημέρωσε τον κ. Τσίπρα για τα προβλήματα των ατόμων με Αυτισμό και το αίτημά τους να δημιουργηθούν από την πολιτεία εξειδικευμένες μονάδες για παιδιά με αυτισμό.

Με πληροφορίες από το ΑΠΕ – ΜΠΕ

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter