Τσίπρας από Χανιά: «Να ξαναγίνει η ΔΕΗ δημόσια – Ο ενεργειακός σχεδιασμός της χώρας είναι στον αέρα» (Video)

Τσίπρας από Χανιά: «Να ξαναγίνει η ΔΕΗ δημόσια – Ο ενεργειακός σχεδιασμός της χώρας είναι στον αέρα» (Video)

Το εργοστάσιο της ΔΕΗ στην Ξυλοκαμάρα Χανίων αποτέλεσε τον πρώτο σταθμό της περιοδείας του Αλέξη Τσίπρα στα Χανιά.

«Τα τελευταία χρόνια η ΔΕΗ έχει μια διοίκηση που εξυπηρετεί μόνο τα κέρδη. Η ΔΕΗ πρωταγωνιστεί ως λαγός στην κούρσα της αισχροκέρδειας. Αυτό πρέπει να σταματήσει. Να ξαναγίνει η ΔΕΗ δημόσια, να ξαναποκτήσει το Δ γιατί έχει χάσει το Δ, πρέπει το ελληνικό δημόσιο να αποκτήσει ξανά την πλειοψηφία των μετοχών ώστε να εξυπηρετεί τις ανάγκες της κοινωνίας», ανέφερε ο Αλέξης Τσίπρας απευθυνόμενους στους εργαζομένους του εργοστασίου, τονίζοντας παράλληλα ότι δεν πρέπει να χαθεί καμία θέση εργασίας όταν ολοκληρωθεί η ενεργειακή διασύνδεση της Κρήτης.

Τον Αλέξη Τσίπρα συνόδευσαν οι πρώην υπουργοί Ευάγγελος Αποστολάκης, Παύλος Πολάκης και Γιώργος Σταθάκης, ο υποψήφιος βουλευτής Επικρατείας Στέφανος Κασσελάκης και οι υποψήφιοι Βουλευτές Χανίων Γιώργος Πετράκης, Κατερίνα Μανιμανάκη, Βάλια Βαγιωνάκη και Μάγκυ Αρσενίδη.

Στις 11:30 είναι προγραμματισμένη η έναρξη της περιοδείας του Αλέξη Τσίπρα στην πόλη των Χανίων, ενώ στις 20:00 θα πραγματοποιηθεί η κεντρική ομιλία του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ στο Ηράκλειο (πλατεία Ελευθερίας).

Διαβάστε επίσης: Σε Χανιά και Ηράκλειο την Τρίτη ο Αλέξης Τσίπρας

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter