Τσίπρας «δείχνει» Άδωνη για τη φωτογραφία με τον έμπορο όπλων

Τσίπρας «δείχνει» Άδωνη για τη φωτογραφία με τον έμπορο όπλων

Στην γνωστή φωτογραφία του Άδωνη Γεωργιάδη με τον έμπορο όπλων Γιώργο Πατεράκη, αναφέρθηκε, με αιχμές, ο Αλέξης Τσίπρας, στην Ολομέλεια της Βουλής, απαντώντας σε επίκαιρη ερώτηση του Σταύρου Θεοδωράκη για την επικείμενη συμφωνία αναβάθμισης των F-16.

Αναφερόμενος στην αξιωματική αντιπολίτευση, ο Αλέξης Τσίπρας τόνισε πως στην απόρρητη συνεδρίαση της Επιτροπής Εξοπλιστικών Προγραμμάτων της Βουλής, ο Άδωνις Γεωργιάδης είχε υποστηρίξει την ανάγκη αναβάθμισης των F-16. Ωστόσο, κατά τα λεγόμενα του πρωθυπουργού, η ΝΔ έπειτα σήκωσε κουρνιαχτό κάνοντας λόγο για σκοτεινές συμφωνίες. «Μετά σιγή ασυρμάτου και όταν κατάλαβε το λάθος έπαψε να αναφέρεται στο θέμα» είπε ο κ. Τσίπρας και στη συνέχεια στηλίτευσε το στιγμιότυπο του έκανε το γύρο του διαδικτύου το Σεπτέμβρη.

«Όλοι γνωρίζουμε ότι πέρα από τις αγαθές προθέσεις, κυκλοφορούν διάφοροι στους διαδρόμους που εκπροσωπούν συμφέροντα και φωτογραφίζονται δεξιά και αριστερά με εκπροσώπους κομμάτων σε εκδηλώσεις» ήταν το πρώτο καρφί του κ. Τσίπρα προς τον Άδωνι Γεωργιάδη και έπειτα πρόσθεσε με ειρωνικό ύφος: «Καλά, μια φωτογραφία δεν είναι πρόβλημα. Πρόβλημα είναι να αλλάζουν τις θέσεις τους».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter