Τσίπρας: «Έμπρακτη στήριξη σε όσους δίνουν τη μάχη στην πρώτη γραμμή» (Video)

Τσίπρας: «Έμπρακτη στήριξη σε όσους δίνουν τη μάχη στην πρώτη γραμμή» (Video)

«Όσοι βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της μάχης ενάντια στον κορονοϊό έχουν ανάγκη από έμπρακτη στήριξη και όχι από χειροκροτήματα», επεσήμανε μεταξύ άλλων στη συνέντευξή του στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας.

«Το κρίσιμο τούτη την ώρα δεν είναι να σκεφτούμε με όρους πολιτικού κόστους, είναι μια δύσκολη μάχη σε εξαιρετικά αντίξοες συνθήκες και σε αυτή τη μάχη δεν έχει νόημα τα κόμματα να ερίζουν, αλλά το να προσπαθήσουμε να συμβάλουμε όσο μπορούμε για να έχουμε τα καλύτερα αποτελέσματα» σημείωσε ο Αλέξης Τσίπρας,.τονίζοντας ότι η «σκληρή προσπάθεια πρέπει να συνεχιστεί και το επόμενο διάστημα».

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ επεσήμανε ότι υπάρχουν «παραλείψεις, αδυναμίες και καθυστερήσεις», όσον αφορά τη μάχη ενάντια στον κορονοϊό και πως η αξιωματική αντιπολίτευση τις επισημαίνει ώστε να διορθωθούν. Μάλιστα, χαρακτήρισε αδιανόητη την ύπαρξη τεράστιων ελλείψεων στα νοσοκομεία, όσον αφορά τα υλικά ατομικής προστασίας των ανθρώπων που δίνουν τη μάχη στην πρώτη γραμμή, οι οποίοι «έχουν ανάγκη από έμπρακτη στήριξη και όχι από χειροκρτήματα».

Για τον κ. Τσίπρα, το Εθνικό Σύστημα Υγείας «συρρικνώθηκε για πάρα πολλά χρόνια και ιδιαίτερα τη μνημονιακή περίοδο, άρα ξεκινάμε από μια μειονεκτική θέση και δεν είναι εύκολο κανείς να ζητήσει να καλυφθούν όλα τα κενά αμέσως».

Υπογράμμισε επίσης ότι πρέπει να πιστωθεί θετικά στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ότι κατάφερε να το ισορροπήσει και δεν είχε μειώσεις αλλά 19.500 προσλήψεις. Πρόσθεσε δε ότι είναι λίγες οι 2.000 προσλήψεις που έχει ανακοινώσει η κυβέρνηση.

Η συνέντευξη του Αλέξη Τσίπρα στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1

https://www.facebook.com/tsiprasalexis/videos/265431467808519/

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter