Τσίπρας για Διαματάρη: «Περιμένω να τον αποπέμψει ο Μητσοτάκης» (Video)

Τσίπρας για Διαματάρη: «Περιμένω να τον αποπέμψει ο Μητσοτάκης» (Video)

Όσα είπε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, για την υπόθεση του Αντώνη Διαματάρη από την ανοιχτή συνέλευση για τη διεύρυνση του κόμματος στην Αλεξανδρούπολη.

Πυρά κατά της Νέας Δημοκρατίας εξαπέλυσε από την Αλεξανδρούπολη ο Αλέξης Τσίπρας, φέρνοντας ως παράδειγμα τα όσα έγιναν γνωστά για τον υφυπουργό Εξωτερικών, Αντώνη Διαματάρη, ο οποίος ουδέποτε πήρε πτυχίο από το πανεπιστήμιο του Columbia, παρά τα όσα αναφέρονταν στο βιογραφικό του. Συγκεκριμένα, ο Αλέξης Τσίπρας υπογράμμισε ότι: «Αυτό είναι το κράτος της fake αριστείας», τονίζοντας ότι περιμένει τον Κυριάκο Μητσοτάκη να αποπέμψει τον υφυπουργό, μετά τις αποκαλύψεις για το θέμα.

«Το απόγειο της αριστείας έρχεται να επιβεβαιώσει η είδηση ότι ο υφυπουργός Εξωτερικών, αρμόδιος για θέματα ομογένειας και εκδότης του Εθνικού Κήρυκα, ο κ. Διαματάρης έχει δηλώσει στο βιογραφικό του ότι είναι απόφοιτος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών στο πανεπιστήμιο Columbia. Αλλά το πανεπιστήμιο αυτό μας λέει ότι ο κύριος αυτός πέρασε έξω από την πόρτα και όχι μέσα. Δεν έχει πτυχίο, δεν είναι απόφοιτος. Αυτό είναι το κράτος των αρίστων, της fake αριστείας, του ρουσφετιού και της πελατειακής δοσοληψίας. Αυτό το κράτος μας οδήγησε στη χρεοκοπία. Περιμένω μία απάντηση σήμερα από τον Κυριάκο Μητσοτάκη για τον υφυπουργό του. Αν τον κρατήσει μετά από αυτή την αποκάλυψη, σημαίνει ότι τελικά δεν έχουν ιερό και όσιο. Περιμένω τουλάχιστον να τον αποπέμψει από την κυβέρνησή του γι’ αυτή τη μεγάλη εξαπάτηση», ανέφερε ο Αλέξης Τσίπρας.

Δείτε το σημείο της αναφοράς στον Διαματάρη από το 21ο λεπτό του βίντεο και έπειτα

https://www.facebook.com/tsiprasalexis/videos/441886773353815/

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter