Τσίπρας για Έβρο: Κυβερνούν με παράνομες παρακολουθήσεις, αλλά δεν μπορούσαν να «παρακολουθήσουν» τα σύνορα

Τσίπρας για Έβρο: Κυβερνούν με παράνομες παρακολουθήσεις, αλλά δεν μπορούσαν να «παρακολουθήσουν» τα σύνορα

Στις κυβερνητικές παλινδρομήσεις στέκεται με ανάρτησή του στο Facebook ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, Αλέξης Τσίπρας, ταυτίζοντας την επικοινωνιακή πολιτική της κυβέρνησης με μια σειρά κατάφωρων ψεμάτων.

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης αναφέρεται στην υπόθεση των υποκλοπών λέγοντας: «ψέματα για τις υποκλοπές, μέχρις ότου δεν μπορούσαν πια να διαψεύσουν τα αδιάψευστα».

Προχωρά στην περίπτωση των εγκλωβισμένων στον Έβρο προσφύγων και τον θάνατο του πεντάχρονου κοριτσιού σημειώνοντας: «ψέματα για τους «καταραμένους του Έβρου», που τους δήλωναν ακόμα και σε θεσμικές ενημερώσεις ανύπαρκτους, ενώ αυτοί αργοπέθαιναν για μέρες σε μια νησίδα του ποταμού. Ψέματα ακόμα και για το νεκρό πεντάχρονο παιδί, που άφησε την τελευταία του πνοή αβοήθητο και θάφτηκε από την αβοήθητη μητέρα του».

«Κυβερνούν με ψέματα, ελεγχόμενη ενημέρωση και παράνομες παρακολουθήσεις. Αλλά τάχα τα σύνορα δεν μπορούσαν να τα “παρακολουθήσουν”», προσθέτει ο Αλέξης Τσίπρας στην ανάρτησή του.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, κλείνει την ανάρτησή του προβληματιζόμενος αναφορικά με την στάση της κυβέρνησης μετά τον εντοπισμό των «Και σήμερα ούτε μια συγγνώμη, καμιά τύψη, καμιά νύξη ευαισθησίας και ανθρωπιάς. Έχουν ακόμη και οι λέξεις χάσει το νόημα τους».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter