Τσίπρας για Μητσοτάκη: Πήγε για μαλλί και βγήκε κουρεμένος (Video)

Τσίπρας για Μητσοτάκη: Πήγε για μαλλί και βγήκε κουρεμένος (Video)

«Συνεχίζουμε την προσπάθεια για την ενίσχυση των πολλών όχι με λόγια, αλλά με πράξεις», δήλωσε κατά την έξοδο του από τη Βουλή ο Πρωθυπουργός και αφού λίγο νωρίτερα η Κυβέρνηση είχε λάβει ψήφο εμπιστοσύνης από την Εθνική Αντιπροσωπεία.

«Μετά το σημερινό αποτέλεσμα την επόμενη εβδομάδα όλα όσα εξαγγείλαμε, μέτρα ελάφρυνσης των πολλών, μέτρα στήριξης της ελληνικής οικονομίας, μέτρα στήριξης της ελληνικής κοινωνίας θα γίνουνε πράξη άμεσα. Όλα όσα αφορούν το 2019, θα ψηφιστούν την άλλη βδομάδα και θα αρχίσουν να εφαρμόζονται από την μεθεπόμενη βδομάδα» συμπλήρωσε ο Αλέξης Τσίπρας.

«Είναι μία στρατηγική που αφορά την ενίσχυση της κοινωνικής πλειοψηφίας, το να νιώσουν οι πολίτες που ακόμα δεν έχουν αισθανθεί το τέλος της κρίσης, των μνημονίων μία ελάφρυνση», είπε ακόμη ο Πρωθυπουργός.

Ερωτηθείς για την αντιπαράθεση με τον πρόεδρο της ΝΔ απάντησε: «Είχα πει στον Κυριάκο Μητσοτάκη ότι κινδυνεύει πάει για μαλλί και κινδυνεύει να βγει κουρεμένος».

Τέλος, ο Αλέξης Τσίπρας επανέλαβε ότι «αυτά που ανακοινώσαμε την προηγούμενη βδομάδα, τα έχουμε σχεδιάσει εδώ και  δύο χρόνια και είναι μόνιμα μέτρα. 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter