Τσίπρας για Ντρισμπιώτη: Το παράδειγμά της μήνυμα για την Πολιτεία

Τσίπρας για Ντρισμπιώτη: Το παράδειγμά της μήνυμα για την Πολιτεία

Συγχαρητήρια στην Αντιγόνη Ντρισμπιώτη, η οποία κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στα 35 χιλιόμετρα βάδην στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, έδωσε ο Αλέξης Τσίπρας με ανάρτησή του στο instagram.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ τόνισε, μεταξύ άλλων, πως η Πολιτεία θα πρέπει να είναι καθημερινά δίπλα στους αθλητές της και όχι μόνο στις επιτυχίες τους.

Διαβάστε περισσότερα: Τσίπρας για Τεντόγλου: «Πετάει ως αθλητής, αλλά παραμένει προσγειωμένος ως άνθρωπος»

Αναλυτικά η ανάρτηση του Αλέξη Τσίπρα:

«Η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη πήρε χθες το χρυσό στα 35 χιλιόμετρα βάδην. Διαβάζοντας όμως σήμερα την ιστορία της, συνειδητοποιώ ότι έχει ήδη πάρει πολλά χρυσά μετάλλια στη ζωή της. Την είχαν αποκλείσει από το πρόγραμμα χορηγιών με «ηλικιακά κριτήρια». Εγκατέλειψε για 8 χρόνια τον αθλητισμό επειδή δεν μπορούσε να εξασφαλίσει τα προς το ζην. Δούλευε στην οικογενειακή ταβέρνα και μετά πήγαινε για νυχτερινές προπονήσεις. Πέρα από τα συγχαρητήρια στην Αντιγόνη τη στιγμή της μεγάλης επιτυχίας, το παράδειγμά της είναι και ένα μήνυμα προς την Πολιτεία: Να είμαστε δίπλα και όχι εμπόδιο στους αγώνες των αθλητών μας καθημερινά, και να μην τους θυμόμαστε μόνο όταν καταφέρνουν να φτάνουν στη επιτυχία».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter