Τσίπρας: «Κάν’ τους OFF» – Νέο σποτ από το ΣΥΡΙΖΑ για την ακρίβεια στα καύσιμα

Τσίπρας: «Κάν’ τους OFF» – Νέο σποτ από το ΣΥΡΙΖΑ για την ακρίβεια στα καύσιμα

Με ένα νέο σποτ και σύνθημα «Κάν’ τους off» απαντά ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στο κύμα ακρίβειας και την ενεργειακή κρίση που σαρώνει τη χώρα τους τελευταίους μήνες τη χώρα.

Το βίντεο που κοινοποίησε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας στο facebook δείχνει ένα πολίτη να φτάνει σε ένα πρατήριο υγρών καυσίμων για να βάλει καύσιμα στο ΙΧ του. Στο ραδιόφωνο παίζουν δηλώσεις του υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνη Γεωργιάδη που αρχικά παραδέχεται πως «το φαινόμενο της ακρίβειας είναι υπαρκτό και παγκόσμιο» ωστόσο καταλήγει πως στην Ελλάδα καταγράφονται οι μικρότερες αυξήσεις στα καύσιμα σε όλη την Ευρώπη. Ο πολίτης κοιτά με ζωγραφισμένη την απορία στο πρόσωπό του την πινακίδα με τις τιμές των καυσίμων. Το σποτ του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ καλεί τους πολίτες να κάνουν… off την κυβέρνηση και ολοκληρώνει με σύνθημα: «Νέα αρχή με την κοινωνία στην πρώτη γραμμή».

Σημειώνεται ότι, μεταξύ των μέτρων που προτείνει ο ΣΥΡΙΖΑ για την ακρίβεια είναι η μείωση του ΕΦΚ στα καύσιμα στο κατώτατο όριο που επιτρέπει η ΕΕ για όσο διαρκεί η κρίση, μέτρο που έχει ληφθεί και από άλλες ευρωπαϊκές χώρες και έχει οδηγήσει σε σημαντική συγκράτηση των τιμών σε πετρέλαιο κίνησης, θέρμανσης και βενζίνη.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter