Τσίπρας: Μία 80χρονη καλείται να πληρώσει πρόστιμο, ενώ ο περιοδεύων πρωθυπουργός αγνοεί τα μέτρα

Τσίπρας: Μία 80χρονη καλείται να πληρώσει πρόστιμο, ενώ ο περιοδεύων πρωθυπουργός αγνοεί τα μέτρα

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ επισημαίνει σε τοποθέτησή του πως «η τήρηση των μέτρων αντέχεται, αρκεί αυτά να είναι δίκαια και να ισχύουν για όλους», αφήνοντας αιχμές για τα… πεπραγμένα του πρωθυπουργού στην Ικαρία κι ενώ γίνονται γνωστές περιπτώσεις υπέργηρων πολιτών που καλούνται να πληρώσουν πρόστιμο για άσκοπη μετακίνηση.

«Όταν είναι άδικα και δεν ισχύουν για όλους, τότε αυτό που δικαίως κυριαρχεί στους πολίτες είναι η οργή», επεσήμανε ο πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, παραθέτοντας περιστατικό που έλαβε χώρα στη Λαμία, όταν ηλικιωμένη κλήθηκε να πληρώσει πρόστιμο 300 ευρώ για άσκοπη μετακίνηση. 

«Την ίδια ώρα που ο περιοδεύων πρωθυπουργός γράφει στα παλιά του τα παπούτσια τη δημόσια υγεία, τα έκτακτα μέτρα αλλά και κάθε πολίτη αυτής της χώρας ξεχωριστά», υπογραμμίζει ο Αλέξης Τσίπρας.

Η ανάρτηση του Αλέξη Τσίπρα

Μια 80χρονη γυναίκα στη Λαμία, που προσπαθεί να ζήσει με αξιοπρέπεια, καλείται να πληρώσει πρόστιμο 300 ευρώ για άσκοπη μετακίνηση. Την ίδια ώρα που ο περιοδεύων Πρωθυπουργός γράφει στα παλιά του τα παπούτσια τη δημόσια υγεία, τα έκτακτα μέτρα, αλλά και κάθε πολίτη αυτής της χώρας ξεχωριστά, που στερεί στοιχειώδεις ελευθερίες του για να τα τηρήσει.

Η τήρηση των μέτρων όμως αντέχεται όσο σκληρά και αν είναι, αρκεί αυτά να είναι δίκαια και να ισχύουν για όλους.

Όταν είναι άδικα και δεν ισχύουν για όλους, τότε αυτό που δικαίως κυριαρχεί στους πολίτες είναι η οργή.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter