Τσίπρας: Ο κ. Μητσοτάκης δεν μπορεί να συνεχίζει τις διακοπές του – Να σταματήσει τις ανοησίες για μεταχρονολογημένα μέτρα

Τσίπρας: Ο κ. Μητσοτάκης δεν μπορεί να συνεχίζει τις διακοπές του – Να σταματήσει τις ανοησίες για μεταχρονολογημένα μέτρα

Μετά τις πληροφορίες και τις δηλώσεις των ειδικών για την αναμενόμενη τραγική εκτόξευση των κρουσμάτων κορονοϊού αλλά και τις δηλώσεις του κυβερνητικού εκπροσώπου Γιάννη Οικονόμου, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ επανήλθε με νέο tweet.

Με αυτό (εδώ διαβάστε το προηγούμενο tweet του Αλέξη Τσίπρα) επισημαίνει τον αναμενόμενο διπλασιασμό των κρουσμάτων μόλις σε ένα 24ωρο σημειώνοντας πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης «δεν μπορεί να συνεχίζει αμέριμνος τις διακοπές του».

Και προσθέτει:

«Να επιστρέψει σήμερα κιόλας, να αφήσει τις ανοησίες για μεταχρονολογημένα μέτρα και να λάβει άμεσα τα ουσιαστικά μέτρα που τόσο καιρό ζητάμε και εμείς και οι επιστήμονες.»

Το tweet του Αλέξη Τσίπρα:

«Με διπλασιασμό των κρουσμάτων σε μία μέρα, ο κ.Μητσοτάκης δεν μπορεί να συνεχίζει αμέριμνος τις διακοπές του.

Να επιστρέψει σήμερα κιόλας, να αφήσει τις ανοησίες για μεταχρονολογημένα μέτρα και να λάβει άμεσα τα ουσιαστικά μέτρα που τόσο καιρό ζητάμε και εμείς και οι επιστήμονες.»

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter