Τσίπρας: «Όλοι μαζί θα δώσουμε τη μάχη στις 26 Μαΐου και θα την κερδίσουμε»

Τσίπρας: «Όλοι μαζί θα δώσουμε τη μάχη στις 26 Μαΐου και θα την κερδίσουμε»

Συνεδρίασε το μεσημέρι το συντονιστικό της εκλογικής επιτροπής του «ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία», παρουσία του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα.

Σύμφωνα με πηγές του ΣΥΡΙΖΑ, ο πρωθυπουργός στην εισήγησή του, χαρακτήρισε ιδιαίτερα θετική τη δυναμική του όλου εγχειρήματος μετά και την εκδήλωση στο Γαλάτσι στο Ολυμπιακό κέντρο ενώ περιγράφοντας τα επόμενα βήματα αναφέρθηκε στην αναγκαιότητα συγκρότησης πλατιών τοπικών επιτροπών στήριξης σε όλη την Ελλάδα.

«Η μαζική προσέλευση στις πρόσφατες εκδηλώσεις δείχνει την ισχυρή κοινωνική βάση του νέου εγχειρήματος, το οποίο και φιλοδοξεί να αποτελέσει πόλο συσπείρωσης, αλλά και ενεργοποίησης των ευρύτερων λαϊκών, προοδευτικών και δημοκρατικών δυνάμεων», ήταν η χαρακτηριστικά αναφορά του πρωθυπουργού.

Στόχος είναι το επόμενο διάστημα να αναδειχτούν οι προγραμματικές θέσεις, το σχέδιο και το όραμα της προοδευτικής συμπαράταξης, τόσο για την Ελλάδα, όσο και για την Ευρώπη αλλά και ταυτόχρονα να αναδειχτούν τα μεγάλα πολιτικά διλήμματα της επόμενης περιόδου, στη βάση των οποίων θα συγκροτηθεί και η πολιτική σύγκρουση μεταξύ της Αριστεράς και της Δεξιάς, μεταξύ των προοδευτικών και των συντηρητικών δυνάμεων.

Διλήμματα όπως η κατεύθυνση που θα πάρει τα επόμενα χρόνια η Ευρώπη κάτι που θα εξαρτηθεί και από το ποιος θα αναλάβει τα ηνία της στη θέση του προέδρου της Κομισιόν. «Η κινητήρια δύναμή μας είναι οι αριστεροί και προοδευτικοί πολίτες, ο δημοκρατικός κόσμος, όλοι μαζί θα δώσουμε τη μάχη στις 26 Μαΐου και θα την κερδίσουμε», σημείωσε ο Αλέξης Τσίπρας, προς τα μέλη του συντονιστικού της εκλογικής επιτροπής της παράταξης που διεκδικήσει την ψήφο των πολιτών στις 26 Μαΐου.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter