Τσίπρας: Όσοι πίστευαν πως με μια εκλογική νίκη θα ξεμπερδέψουν με την Αριστερά, ας το ξανασκεφτούν

Τσίπρας: Όσοι πίστευαν πως με μια εκλογική νίκη θα ξεμπερδέψουν με την Αριστερά, ας το ξανασκεφτούν

«Χθες τους προέκυψε η πρώτη μεγάλη μαζική και ειρηνική αντικυβερνητική διαδήλωση, τέσσερις μόλις μήνες μετά τις εκλογές», επισημαίνει μεταξύ άλλων ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας σχολιάζοντας τη χθεσινή ογκώδη και δυναμική πορεία για την Επέτειο της Εξέγερσης του Πολυτεχνείου.

Με ανάρτησή του στο Facebook ο πρώην πρωθυπουργός σημειώνει πως αν «είχαν υπολογίσει ότι με μια εκλογική νίκη θα ξεμπερδέψουν με τον ΣΥΡΙΖΑ, την Αριστερά και τις δημοκρατικές παραδόσεις του λαού μας, ας το ξανασκεφτούν.»

Όλη η ανάρτηση του Αλέξη Τσίπρα:

«Χθες πάνω από 40.000 πολίτες, στη πλειοψηφία τους νέοι, έδωσαν απάντηση στον αυταρχισμό, τη καταστολή αλλά και στην ολομέτωπη επίθεση των ιδεολογικών μηχανισμών του νέου “επιτελικού” κράτους στη δημοκρατική συλλογική μνήμη και συνείδηση του λαού μας.

Οι αντιδράσεις τους σήμερα, στις ανακοινώσεις και στα πρωτοσέλιδά τους, δείχνουν ότι ξαφνιάστηκαν και ενοχλήθηκαν. Ορθώς θα έλεγα, γιατί είχαν στήσει σκηνικό πολέμου με “μπαχαλάκηδες”, αλλά ξαφνικά χθες τους προέκυψε η πρώτη μεγάλη μαζική και ειρηνική αντικυβερνητική διαδήλωση, τέσσερις μόλις μήνες μετά τις εκλογές.

Όσοι είχαν υπολογίσει ότι με μια εκλογική νίκη θα ξεμπερδέψουν με τον ΣΥΡΙΖΑ, την Αριστερά και τις δημοκρατικές παραδόσεις του λαού μας, ας το ξανασκεφτούν. Και ας είναι τουλάχιστον πιο ψύχραιμοι, γιατί όσο δείχνουν πόσο τους ενοχλεί τόσο μας επιβεβαιώνουν ότι πορευόμαστε σωστά.»

https://www.facebook.com/tsiprasalexis/photos/a.10150189504248054/10157860597963054/?type=3&theater

Χθες πάνω από 40.000 πολίτες, στη πλειοψηφία τους νέοι, έδωσαν απάντηση στον αυταρχισμό, τη καταστολή αλλά και στην…

Gepostet von Alexis Tsipras am Montag, 18. November 2019

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter