Τσίπρας: Ποιος έκανε τις παρακολουθήσεις, η καθαρίστρια του Μαξίμου; (Video)

Τσίπρας: Ποιος έκανε τις παρακολουθήσεις, η καθαρίστρια του Μαξίμου; (Video)

Στο σκάνδαλο των υποκλοπών αναφέρθηκε διεξοδικά στη συνέντευξή του στο Mega, ο Αλέξης Τσίπρας, και πιο συγκεκριμένα στην πρόσφατη δήλωση του Νίκου Δένδια που όπως είπε «έχει ιδιαίτερο βάρος. Δεν του ξέφυγε. Ο υπουργός Εξωτερικών είπε μετά το τυπικό ότι δεν μπορώ να πιστέψω ότι, που ήταν αυτονόητο, τη βεβαιότητα ότι έγινε αυτό το απονενοημένο ότι παρακολουθούσαν με Predator τον υπουργό Εξωτερικών γιατί μπορεί εδώ να το θεωρούν ελαφρύ, αλλά στο εξωτερικό το θεωρούν κακούργημα. Ο κύριος Μητσοτάκης κάποια στιγμή θα δώσει απαντήσεις. Απέφυγε έως τώρα, έστησε την εξεταστική στα μέτρα του, χειραγώγησε τη δικαιοσύνη. Ήταν όμως άτυχος γιατί υπήρχαν λειτουργοί που έκαναν τη δουλειά τους όπως ο κύριος Ράμμος. Η ιστορία δεν τελείωσε εδώ, θα έχει μέλλον αυτή η υπόθεση».

Και πρόσθεσε: «Είναι δυνατόν ο επικεφαλής του Αρείου Πάγου, αντί να προχωρήσει στη διαλεύκανση αυτής της υπόθεσης να θέτει εμπόδια στην ΑΔΑΕ για να βγάλει τα στοιχεία και να βγάζει γνωμοδότηση ότι δεν έχει την δυνατότητα η ανεξάρτητη αρχή που είναι συνταγματικά αρμόδια; Πέρα από το Predator μέσω της ΕΥΠ παρακολουθούσαν αρχηγό ενόπλων δυνάμεων, αρχηγό 3ου κόμματος, υπουργό κύριο Χατζηδάκη. Αντί η ΕΥΠ να παρακολουθεί τους εγκληματίες παρακολουθούσε τους αντιπάλους του Μητσοτάκη και τους υπουργούς του».

Σε ερώτηση του δημοσιογράφου εάν πιστεύει ότι όλο αυτό γινόταν με εντολή Μητσοτάκη, ο Αλ. Τσίπρας απάντησε σκωπτικά: «Όχι, γινόταν από την… καθαρίστρια του Μαξίμου!».

Αναρωτήθηκε δε αν «υπάρχει έστω ένας Έλληνας που δεν πιστεύει ότι ο κύριος Μητσοτάκης ήταν ο ιθύνων νους των παρακολουθήσεων; Σε ποια ευρωπαϊκή χώρα θα μπορούσε να σταθεί ο κύριος Μητσοτάκης;». Σημείωσε επίσης με νόημα ότι το υπουργείο Εξωτερικών έδωσε άδεια εξαγωγής του Predator.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter