«Συμπεριφέρεστε σαν κακομαθημένο κολεγιόπαιδο λες και η Βουλή είναι τσιφλίκι που το κληρονομήσατε από τον πατέρα σας»

«Συμπεριφέρεστε σαν κακομαθημένο κολεγιόπαιδο λες και η Βουλή είναι τσιφλίκι που το κληρονομήσατε από τον πατέρα σας»

Δεν άφησε ασχολίαστη την ανάρμοστη και αντικοινοβουλευτική συμπεριφορά του προέδρου της ΝΔ ο Αλέξης Τσίπρας, θέτοντας μεταξύ άλλων το ερώτημα αν η αυταρχική του έκρηξη του κ. Μητσοτάκη είναι απόρροια των νεύρων του ή στοιχείο του χαρακτήρα του.

«Είμαι από το 2009 σε αυτήν εδώ την αίθουσα, κοντά 10 χρόνια, ειλικρινά μένω άναυδος γιατί δεν έχω ξαναδεί ποτέ παρόμοια συμπεριφορά όχι αρχηγού αξιωματικής αντιπολίτευσης, αλλά πολιτικού αρχηγού» είπε αρχικά ο πρωθυπουργός και αναφέρθηκε στο «ιταμό και αυταρχικό ύφος» του πολιτικού του αντιπάλου απέναντι σε βουλευτές και τον πρόεδρο της Βουλής.

«Αναρωτιέμαι αν είναι τα νεύρα σας ή αν είναι στοιχεία του χαρακτήρα σας, να συμπεριφέρεστε σαν κακομαθημένο κολεγιόπαιδο και να νομίζετε ότι η Βουλή των Ελλήνων είναι τσιφλίκι που σας κληρονόμησε ο πατέρας σας. Δεν είναι όμως, είναι ο ναός της Δημοκρατίας» τόνισε ο κ. Τσίπρας και συνέχισε καταχειροκροτούμενος από τους βουλευτές της συμπολίτευσης: «Μπορεί στη ζωή σας κάποια πράγματα να τα βρήκατε εύκολα, αλλά αυτή η έπαρση είναι επικίνδυνη για ανθρώπους που διεκδικούν εξουσία και αλίμονο αν πάρουν εξουσία ποτέ περισσότερη από αυτή που νομίζουν ότι έχουν». 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter