Διαβάστε στο Documento

Documento Newspaper
Απάντησε από τις Βρυξέλλες

Τσίπρας σε Ντράγκι για 4ο μνημόνιο: «Nα λείπει το βύσσινο» (Video)

Μάλλον ως ανέκδοτο ακούστηκε χθες η αναφορά του επικεφαλής της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, Μάριο Ντράκι πως είναι «στο χέρι της ελληνικής κυβέρνησης αν θα χρειαστεί τέταρτο πρόγραμμα».

Η αναφορά στο «τέταρτο Πρόγραμμα» βέβαια σημαίνει περισσότερη λιτότητα και μνημόνια, πέραν του 2018, κάτι που μάλλον ακούστηκε «παράφωνα»…

Αν ήταν ή όχι αθώα η αναφορά του, παραμένει ένα ερώτημα… Ίσως βέβαια η δήλωσή του να ήταν προς εσωτερική κατανάλωση, μια που κάποια ΜΜΕ έσπευσαν να γράψουν «Το ενδεχόμενο να υπάρξει και τέταρτο πρόγραμμα στήριξης μετά τη λήξη του τρέχοντος τον προσεχή Αύγουστο άφησε ανοιχτό ο πρόεδρος της ΕΚΤ Μάριο Ντράγκι»...

Και στην «ευγένεια» του κυρίου Ντράγκι, απάντησε σήμερα από τις Βρυξέλλες ο πρωθυπουργός, αναφερόμενος μάλιστα και σε συνομιλία που είχε μαζί του.

«Είχα μια σύντομη συνομιλία με τον κ. Ντράγκι. Αστειεύτηκα μαζί του, λέγοντας ότι άκουσα τη χτεσινή δήλωσή του ότι είναι εδώ να μας στηρίξουν αν θέλουμε 4ο πρόγραμμα. Του είπα "ευχαριστούμε, να λείπει το βύσσινο"», ανέφερε ο Αλέξης Τσίπρας.

Η αλήθεια είναι πως την άποψη του πρωθυπουργού την ασπάζεται όλη η Ελλάδα..

Ίσως βέβαια να υπάρχουν κάτι εξαιρέσεις του «Γερά γερούν» αλλά μάλλον ανήκουν στην ιστορία…

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.