Τσίπρας στην Πολιτική Γραμματεία: Δεν χρειάζεται να φοβηθούμε κανέναν

Τσίπρας στην Πολιτική Γραμματεία: Δεν χρειάζεται να φοβηθούμε κανέναν

Άλλη μία «πυροσβεστικού» χαρακτήρα παρέμβαση έκανε ο πρώην πρωθυπουργός και πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, αυτήν τη φορά στο εσωκομματικό του ακροατήριο.

Συγκεκριμένα, ο Αλέξης Τσίπρας μιλώντας νωρίτερα στην πολιτική γραμματεία και αναφερόμενος στο «άνοιγμα» του κόμματος στα κοινωνικά εκείνα στρώματα που το στήριξαν στις τελευταίες εκλογικές αναμετρήσεις είπε ότι κανείς στον ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει να φοβηθεί τίποτε και κανέναν από τα νέα μέλη που θα επιλέξουν να γραφτούν στο κόμμα.

Η παρέμβαση αυτή του προέδρου του κόμματος έγινε επειδή για μία ακόμη φορά ακούστηκαν, από ορισμένα μέλη του κορυφαίου οργάνου του κόμματος, οι γνωστές ενστάσεις για τη διαδικασία κατά τη διάρκεια μάλιστα της συζήτησης για το αν οι εγγραφές θα γίνουν και μέσω του διαδικτύου και του «e-syriza» ή θα απαιτηθεί αυτοπρόσωπη παρουσία ή και τα δύο.

Συνεχίζοντας πάντως την παρέμβασή του ο πρώην πρωθυπουργός χαρακτήρισε τη διαδικασία «δύσκολο εγχείρημα» λέγοντας παράλληλα ότι και το κόμμα πρέπει να είναι έτοιμο να υποδεχθεί τα νέα μέλη.

Σε κάθε περίπτωση λόγω υποχρεώσεων στο εξωτερικό του Αλέξη Τσίπρα αύριο και μεθαύριο, η συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής θα διεξαχθεί το διήμερο 27 και 28 Σεπτεμβρίου και μαζί με το φεστιβάλ νεολαίας του κόμματος, όπου κεντρικός ομιλητής θα είναι ο κ. Τσίπρας, θα σημάνει και την έναρξη της καμπάνιας εγγραφής νέων μελών.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter