Τσίπρας στην Κ.Ο. ΣΥΡΙΖΑ: Ο Μητσοτάκης γνωρίζει ότι οι υπουργοί του παρακολουθούνταν από την ΕΥΠ

Τσίπρας στην Κ.Ο. ΣΥΡΙΖΑ: Ο Μητσοτάκης γνωρίζει ότι οι υπουργοί του παρακολουθούνταν από την ΕΥΠ

Αμείλικτα ερωτήματα έθεσε για μια ακόμη φορά στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη ο πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Αλέξης Τσίπρας. 

Ο κ. Τσίπρας, από το βήμα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική συμμαχία κάλεσε τον Μητσοτάκη να ζητήσει από τα μέλη της κυβέρνησης του που παρουσιάζονται στις λίστες του predator να ζητήσουν από την ΑΔΑΕ να διεξάγει έλεγχο στους παρόχους για το αν ετέθησαν ή όχι σε παρακολούθηση από την ΕΥΠ με διαταγή Κοντολέοντα και την υπογραφή της ανέλεγκτου κρίσεως εισαγγελέως κ. Βλάχου.   

Και αν ο διευθυντής εξοπλισμών είναι υπό παρακολούθηση ρωτώντας ευθέως εαν «Είναι σε θέση ο πρωθυπουργός να το διαψεύσει;». «Ο κ. Μητσοτάκης γνωρίζει ότι δεν είναι αθώος», συνέχισε ο Αλ. Τσίπρας, «Επειδή γνωρίζει ότι υπάρχουν αποδεικτικά στοιχεία, κρύβεται. Και ταυτόχρονα ηγείται της επιχείρησης συγκάλυψης και της χυδαίας επίθεσης, της ελεεινολογίας απέναντι στους πολιτικούς του αντιπάλους».

«Από την πρώτη στιγμή είχαμε επισημάνει ότι οι υποθέσεις Κουκάκη και Ανδρουλάκη έδειχναν ότι αποτελούσαν την κορυφή του παγόβουνου. Δεν είχαμε όμως ούτε εμείς διανοηθεί, πόσο βάθος, πόση έκταση και πόση σαπίλα έκρυβε αυτή η υπόθεση. Δε μπορούσαμε να φανταστούμε, πώς γίνεται ένας πρωθυπουργός μιας ευρωπαϊκής χώρας να μη νιώθει τον παραμικρό δισταγμό να καταλύσει κάθε έννοια νομιμότητας και να ξεπεράσει κάθε όριο αυθαιρεσίας», κατέληξε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Αναφερόμενος τέλος στους λόγους που ζήτησε τη σύγκληση της Κ.Ο. του κόμματος είπε ότι η χώρα πλέον βρίσκεται σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης, γιατί η κοινωνία είναι σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης και ευχήθηκε να μην αποδειχτεί επικίνδυνος και για την εθνική μας ασφάλεια αναφερόμενος στο φιάσκο Δένδια στη Λιβύη. 

Η ομιλία του Αλέξη Τσίπρα

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter