Τσίπρας: Τα νησιά είναι αφημένα στην τύχη τους (Video)

Τσίπρας: Τα νησιά είναι αφημένα στην τύχη τους (Video)

– Η κυβέρνηση Μητσοτάκη αποτελεί μεγάλο πισωγύρισμα για τον τόπο

Η κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη αποτελεί ένα μεγάλο πισωγύρισμα, όχι μόνο για την Ήπειρο αλλά και για τον τόπο συνολικά επεσήμανε ο Αλέξης Τσίπρας σε δήλωσή του κατά την άφιξή του στο αεροδρόμιο των Ιωαννίνων, στο πλαίσιο της περιοδείας που πραγματοποιεί στην Άρτα και τα Γιάννενα σήμερα και αύριο.

Ο Αλέξης Τσίπρας άσκησε δριμεία κριτική στην κυβέρνηση γιατί όπως είπε ασχολείται αποκλειστικά με την επικοινωνία και όχι με την ουσία.

«Βλέπουμε άλλωστε πώς έχει διαχειριστεί κρίσιμα εθνικά θέματα. Και δεν αναφέρομαι αποκλειστικά στις ελληνοτουρκικές σχέσεις αναφέρομαι και στο προσφυγικό όπου οι μεγάλες προσδοκίες και υποσχέσεις αποδεικνύονται ότι ήταν απατηλές» τόνισε ο Αλέξης Τσίπρας.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έκανε λόγο για εξαιρετικά δύσκολη κατάσταση στα νησιά που ουσιαστικά είναι αφημένα στην τύχη τους.

«Δεν υπάρχει κανένας σχεδιασμός παρά μονάχα μια ακραία ρητορική από την μια και βεβαίως εξυπηρέτηση μεγάλων συμφερόντων στην οικονομία» επεσήμανε τονίζοντας ότι

ότι επιβεβαιώνεται η προεκλογικοί εκτίμηση ότι «ο τόπος και ο λαός όχι μόνο δεν έχουν τίποτα να κερδίσουν από την κυβέρνηση του Κ.Μητσοτάκη αλλά η κυβέρνηση αυτή αποτελεί ένα μεγάλο πισωγύρισμα για τον τόπο».

«Δεν έχουμε τίποτα να περιμένουμε παρά μονάχα την γέννηση νέων μεγάλων προβλημάτων» κατέληξε ο Αλέξης Τσίπρας.

Αναφερόμενος συγκεκριμένα στην Ήπειρο όπου περιοδεύει, ο κ. Τσίπρας τόνισε πως «επί 4,5 χρόνια παρά τις μεγάλες δυσκολίες, οικονομικές δημοσιονομικές καταφέραμε να κάνουμε πολύ σοβαρά πράγματα για τα Γιάννενα και την Ήπειρο συνολικά. Παρά τις δυσκολίες τα Γιάννενα κι η Ήπειρος βγήκαν από την απομόνωση» και αναφέρθηκε στα σημαντικά έργα υποδομών που έγιναν επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, όπως στο αεδροδρόμιο της πόλης, πανεπιστημιακό νοσοκομείο , τις τοπικές μονάδες υγείας, αλλά και τα νέα πανεπιστημιακά τμήματα, που όπως σημείωσε «δυστυχώς σήμερα αναστέλλεται η λειτουργία τους».

Ιδιαίτερη μνεία έκανε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ στην Ιονία οδό που όπως υπογράμμισε έφερε την Ήπειρο πιο κοντά στην υπόλοιπη Ελλάδα.

«Δυστυχώς έχω την αίσθηση ότι τους επτά μήνες της νέας κυβέρνησης ότι η Ήπειρος και τα Γιάννενα είναι ξανά στον αυτόματο πιλότο» σημείωσε ο Αλέξης Τσίπρας υπογραμμίζοντας ότι «όχι μόνο δεν υπάρχει κανένας σχεδιασμός αλλά και έργα που εμείς είχαμε δρομολογήσει παραπέμπονται στις στις καλένδες».

«Φοβάμαι ότι αυτό δεν συμβαίνει ειδικά για την Ήπειρο και τα Γιάννενα . Δεν είναι μια τιμωρία επειδή κατάγομαι από αυτό τον τόπο. Αλλά είναι δυστυχώς μια κατάσταση που συμβαίνει συνολικά για την χώρα” επεσήμανε χαρακτηριστικά.Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter