Τσιτσιπάς: Ενδιαφέρομαι για τη χώρα μου

Τσιτσιπάς: Ενδιαφέρομαι για τη χώρα μου

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς μίλησε για την ελληνική ομάδα που θα συμμετάσχει στο Davis Cup, αποθεώνοντας τον Μιχάλη Περβολαράκη.

«Eνδιαφέρομαι για τη χώρα μου, νοιάζομαι για την ομάδα και νομίζω ότι έχουμε τις πιθανότητες να προχωρήσουμε ακόμη περισσότερο», Αυτά ανέφερε μεταξύ άλλων ενόψει των πλέι οφ του Davis Cup, κατά την διάρκεια συνέντευξης που παραχώρησε στην ιστοσελίδα «tennisworld» ο Στέφανος Τσιτσιπάς, που αποθέωσε μεταξύ άλλων τον Περβολαράκη.

«Είμαι πραγματικά υπερήφανος γι ‘αυτόν. Είναι ένα πολύ καλό παιδί», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Τσιτσιπάς. «Τον καταλαβαίνω πραγματικά, την ηρεμία του, την ψυχολογική ισορροπία του όταν είναι στο γήπεδο, είναι πολύ, πολύ εμπνευσμένος, ακόμα κι αν δεν είναι ακόμα ανάμεσα στου 100 πρώτους, νιώθω σαν να μπορώ να μάθω πολλά από αυτόν, επειδή είναι κάτι διαφορετικό από αυτό που βλέπεις συχνά στην περιοδεία. 

Πατάει τόσο σταθερά στη γη και είναι τόσο ισορροπημένος. Νιώθω σαν να μπορώ να τον εμπιστευθώ. Καταλαβαίνω ό, τι κι αν κάνει, όποια και αν είναι η απόφαση που παίρνει, είναι πάντα προς το καλύτερο και δεν είναι λάθος γι ‘αυτόν και είμαι πραγματικά υπερήφανος που έχουμε έναν παίκτη σαν αυτόν στην ομάδα μας, γιατί μπορεί να κάνει πολλά πράγματα», πρόσθεσε, ενώ μιλώντας για την εμπειρία του κατά τη διάρκεια του Davis Cup.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter