Τσιτσιπάς: Τα καλύτερα έρχονται!

Τσιτσιπάς: Τα καλύτερα έρχονται!

Το δικό του «ευχαριστώ», τόσο προς τη Νέα Υόρκη και το αμερικανικό όπεν, στο οποίο συμμετείχε, όσο και προς τους γονείς του και τους ανθρώπους που τον στηρίζουν, εξέφρασε δημόσια ο Στέφανος Τσιτσιπάς, με ανάρτησή του στους λογαριασμούς που διατηρεί στα social media. 

Παράλληλα ο 20χρονος Έλληνας τενίστας εξέφρασε την αισιοδοξία του για το μέλλον, γράφοντας πως τα «καλύτερα έρχονται».

Η ανάρτηση που έκανε: «Το US Open τελείωσε για εμένα. Η Νέα Υόρκη είναι από τις πιο ωραίες και πιο ενεργητικές πόλεις στον κόσμο. Πέρασα πολύ ωραία αυτές τις δύο εβδομάδες εντός και εκτός γηπέδων, παίζοντας σε ένα από τα καλύτερα grand slam στον κόσμο. Είμαι ευγνώμων που είχα την οικογένεια μου και την ομάδα μου να μου συμπαραστέκεται κάθε λεπτό. Οι νίκες και οι ήττες είναι μέρος του παιχνιδιού, του αθλήματος που επέλεξα. Δυστυχώς δεν υπάρχει ισοπαλία.

Αυτός που θα καταφέρει να διαχειριστεί την όλη κατάσταση καλύτερα και πιο σοφά από τον αντίπαλο του, είναι αυτός που συνήθως κερδίζει. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους υποστηρικτές και τους ανθρώπους που με κάνουν να πιστεύω σε ένα καλύτερο αύριο. Ένα ευχαριστώ στην Mouratoglou Tennis Academy και το TeamMouratoglou για την υποστήριξη και την ανάπτυξή μου σαν αθλητή σε καθημερινή βάση. Ήταν πολύ ωραία εμπειρία τα διπλά με τον Dusan Lajovic, ένα από τα καλύτερα παιδιά και προσωπικότητες στο ATP World Tour. Τα καλύτερα έρχονται!».

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter