Τσορτέκης: Τα επόμενα χρόνια θα δούμε τα «Μπεάκια» – Κάποιοι δεν μπήκαν στον κόπο να ψηφίσουν

Τσορτέκης: Τα επόμενα χρόνια θα δούμε τα «Μπεάκια» – Κάποιοι δεν μπήκαν στον κόπο να ψηφίσουν

Στον ομοφοβικό οχετό του δημάρχου Βόλου την πρώτη Κυριακή των εκλογών αναφέρθηκε ο δημοφιλής ηθοποιός Γιάννης Τσορτέκης.

Με τον άμεσο τρόπο του ο Γιάννης Τσορτέκης, μιλώντας στο ΒΗΜΑgazino αναφέρθηκε ,και στην τραγική αποχή στις εκλογές.

Αποχή, η οποία βοηθά στην εκλογή του εκάστοτε «Μπέου». «Θέλω πάντα να συμμετέχω στην εκλογική διαδικασία, γιατί είναι ο μόνος τρόπος για να αλλάξουν τα πράγματα. Σε κάθε εκλογική αναμέτρηση η αποχή ξεπερνά το 50%, οπότε εκλέγονται κάποιοι άνθρωποι, επειδή κάποιοι άλλοι δεν μπήκαν στον κόπο να πάνε να ψηφίσουν», ανέφερε μεταξύ άλλων.

«Ας τον πληρώνουν αφού τον εξέλεξαν στον Βόλο. Εκείνοι γεμίζουν με καταστροφές και είναι οι ίδιοι που εκλέγουν έναν άνθρωπο με προσβλητικό λόγο, προσβλητικό ακόμη και προς την ίδια του την ύπαρξη.

Ο Μπέος είναι δήμαρχος σήμερα, επειδή κάποιοι τον ψήφισαν και επειδή κάποιοι άλλοι δεν πήγαν να ψηφίσουν. Γιατί ο Μπέος δεν συγκέντρωσε το 100% των ψήφων των Βολιωτών», επισήμανε ο ηθοποιός.

Τέλος τόνισε ότι «Αυτή τη στιγμή τα κανάλια ασχολούνται μαζί του. Η τηλεόραση τον προβάλλει και εντός ή εκτός εισαγωγικών ο ίδιος με αυτόν τον τρόπο αποτελεί πρότυπο. Θα τον δει ένας ενήλικας αλλά θα τον δει και ένα μικρό παιδί που ενδεχομένως θα γαλουχηθεί με την πληροφορία που αυτός θα εκπέμψει. Τώρα, λοιπόν, βλέπουμε τον Μπέο που εκλέχθηκε δήμαρχος, τα επόμενα όμως χρόνια θα δούμε τα “Μπεάκια” που μεγάλωσαν με εκείνον δήμαρχο».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter