Τσοχατζόπουλος: Επιστρέφει στον Κορυδαλλό – Δεν συγκέντρωσε τις 200.000 ευρώ της εγγύησης

Τσοχατζόπουλος: Επιστρέφει στον Κορυδαλλό – Δεν συγκέντρωσε τις 200.000 ευρώ της εγγύησης

Στις φυλακές Κορυδαλλού επιστρέφει εντός της ημέρας ο ‘Ακης Τσοχατζόπουλος, ο οποίος πήρε εξιτήριο από το Ιπποκράτειο Νοσοκομείο, όπου νοσηλεύτηκε, μετά από επέμβαση bypass, καθώς η οικογένειά του δεν κατάφερε να συγκεντρώσει το ποσό της εγγύησης που όρισε το δικαστήριο για την αποφυλάκισή του.

Ο πρώην υπουργός δεν κατάφερε να συγκεντρώσει τις 200.000 ευρώ, που είχαν επιβληθεί από το Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων ως χρηματική εγγύηση για την αποφυλάκισή του και έτσι ο κ. Τσοχατζόπουλος θα πρέπει να επιστρέψει στη φυλακή.

Με την απόφασή του το δικαστήριο, που δικάζει σε δεύτερο βαθμό την υπόθεση παράνομων αμοιβών για τις προμήθειες των υποβρυχίων και των TORM1, έκανε πριν λίγες ημέρες δεκτή την πέμπτη κατά σειρά αίτηση αποφυλάκισης του πρώην υπουργού, δεχόμενο τα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει ο κατηγορούμενος. 

Εκτός από την καταβολή εγγυοδοσίας, το δικαστήριο επέβαλε και μία σειρά περιοριστικών όρων, όπως απαγόρευση εξόδου από τη χώρα, απαγόρευση χρήσης εναέριων και πλωτών μέσων, παράδοση διαβατηρίου, διαμονή σε γνωστή διεύθυνση κλπ.

Η υπεράσπιση του κ. Τσοχατζόπουλου πρόκειται να προσφύγει στη Δικαιοσύνη, προκειμένου να ζητήσει τη μείωση του ποσού της εγγυοδοσίας.

Μυστικά & Documento

27/05/2023, 12:00
Βαξεβάνης
Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter