Τurbo-X , 30yrs Democratizing Technology

Τurbo-X , 30yrs Democratizing Technology

Η Turbo-X , η Νο1 μάρκα προϊόντων τεχνολογίας στην Ελλάδα γιορτάζει τα 30 χρόνια παρουσίας της στο χώρο, σε μία νέα τηλεοπτική καμπάνια με το μήνυμα Democratizing Technology, καθώς η φιλοσοφία του brand, από την στιγμή της δημιουργίας του το 1987, ήταν και παραμένει πως η τεχνολογία φέρνει τους ανθρώπους κοντά και για αυτό πρέπει να είναι προσιτή και να ανήκει σε όλους.

Έτσι, από τον πρώτο Turbo-X υπολογιστή που κατασκευάστηκε το 1987 μέχρι και σήμερα, η Turbo-X έχει ως σκοπό να προσφέρει στο ελληνικό κοινό, προϊόντα που ενσωματώνουν κορυφαίες τεχνολογίες, στην πιο προσιτή τιμή. Για τον κάθε ένα από μας άλλωστε η τεχνολογία πρεσβεύει κάτι διαφορετικό και είναι σημαντικό να μπορούμε να την απολαμβάνουμε καθώς αυτή εξελίσσεται. Η καμπάνια Democratizing Technology, δείχνει πώς ο κάθε ένας από εμάς βρίσκει διαφορετικό τρόπο έκφρασης μέσα από την τεχνολογία και τα προϊόντα της και πώς αυτή δημιουργεί διαφορετικά συναισθήματα – για κάποιον είναι έμπνευση & δημιουργία και για άλλους έκφραση, επικοινωνία ακόμα και απόδραση από την καθημερινότητα.

Πιστή σε αυτή τη φιλοσοφία λοιπόν, η Turbo-X έχει καταφέρει μετά από 30 χρόνια να βρίσκεται στην κορυφή της προτίμησης των καταναλωτών, αφού περισσότερα από 15.000.000 προϊόντα βρίσκονται σήμερα σε ελληνικά σπίτια – δηλαδή σχεδόν κάθε ένας από εμάς έχει τουλάχιστον 1 προϊόν Turbo-X στο σπίτι του! Την ολοκληρωμένη γκάμα Turbo-X απαρτίζουν 102 κατηγορίες προϊόντων – laptop, desktop, τηλεφωνία, accessories, action gadgets, όπως drones & action cameras, αλλά και περιφερειακά για δίκτυα και αναβάθμιση υπολογιστών, με περισσότερους από 2.500 κωδικούς που συνεχώς αυξάνονται και ενισχύονται με νέα προϊόντα και τις τελευταίες τεχνολογίες.

Αυτό όμως που κάνει το brand να ξεχωρίζει στην πρώτη θέση εκτός από την γκάμα , είναι η ολοκληρωμένη και άρτια εμπειρία τεχνολογίας καθώς και τα προνόμια που προσφέρει στους καταναλωτές της: Με το μεγαλύτερο κέντρο παραγωγής προϊόντων τεχνολογίας στην Ελλάδα, όπου κατασκευάζονται 65.000 υπολογιστές το χρόνο, αλλά και το νέο Quality Control Lab που δημιουργήθηκε με βάση διεθνή στάνταρ και 180 άριστα εκπαιδευμένους τεχνικούς, η Turbo-X προσφέρει ασύγκριτες υπηρεσίες όπως συναρμολόγηση desktop/ laptop μέσα σε μόλις 1 ώρα, αναβάθμιση σε μόλις 4 ώρες, διεξοδικό τεχνικό και χρηστικό έλεγχο για κάθε συσκευή και 4ωρη δωρεάν τεχνική υποστήριξη.

Όταν γεννήθηκε η ιδέα για την Turbo-X το 1984, η προοπτική των 30 χρόνων φαινόταν κάτι πολύ μακρινό. Πλέον, έχοντας εχέγγυο την εμπειρία και την τεχνογνωσία αυτών των χρόνων, η Turbo-X συνεχίζει να εξελίσσεται καθημερινά, και να φέρνει την τεχνολογία κοντά στον κάθε Έλληνα με κάθε δυνατό τρόπο.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter