TV – Οι ταινίες της ημέρας: «Fast & Furious 7», «Spider-Man» και «The Hand of God» με νοσταλγικό ταξίδι στη Νάπολι του ‘80

TV – Οι ταινίες της ημέρας: «Fast & Furious 7», «Spider-Man» και «The Hand of God» με νοσταλγικό ταξίδι στη Νάπολι του ‘80

Επιλέγουμε καθημερινά τις πιο ενδιαφέρουσες ταινίες και σας τις προτείνουμε.

Σήμερα, Δευτέρα 20 Ιουνίου, προβάλλεται το η 7η ταινία του Fast & Furious: Μαχητές των Δρόμων, το Spider-Man: Η Επιστροφή στον Τόπο του και το νοσταλγικό φιλμ του Πάολο Σορεντίνο The Hand of God.

Fast & Furious 7: Μαχητές των Δρόμων/ STAR-21:00

Ο Ντέκαρντ Σο, αδελφός του Οουεν, ψυχρός και παντοδύναμος εκτελεστής αναζητά εκδίκηση από την Team Toretto. Παράλληλα, η αμερικανική κυβέρνηση κι ένας Σομαλός τρομοκράτης, διαγωνίζονται στο ποιος θα κλέψει πρώτος ένα ψηφιακό πρόγραμμα διαδικτυακής τρομοκρατίας, το «Μάτι του Θεού», που έχει σχεδιάσει η όμηρος Ράμσεϊ. Ο Ντομ κι ο Μπράιαν, με τις ευλογίες του Χομπς, συγκεντρώνουν ξανά την ομάδα τους, για ν’ αποκρούσουν τον δεύτερο Σο και ν’ αποσπάσουν το «Μάτι του Θεού», σε μια διαδρομή που θα τους μεταφέρει από την Καλιφόρνια στο Αμπου Ντάμπι. Με τ’ αυτοκίνητα φυσικά!

Σκηνοθεσία: Τζέιμς Γουαν

Ηθοποιοί: Βιν Ντίζελ, Πολ Γουόκερ, Ντουέιν Τζόνσον, Μισέλ Ροντρίγκεζ, Τζέισον Στέιθαμ

«Spider-Man: Η Επιστροφή στον Τόπο του», Megs, 00:10

Εκστασιασμένος από την εμπειρία του με τους Εκδικητές, ο Πίτερ Πάρκερ επιστρέφει στο σπίτι του, όπου ζει με την θεία Μέι, κάτω από το άγρυπνο βλέμμα του καινούργιου του μέντορα, Τόνι Σταρκ. Και ενώ ο Πίτερ προσπαθεί να επιστρέψει πίσω στην καθημερινή του ρουτίνα εμφανίζεται ο Vulture, ο καινούργιος του εχθρός που απειλεί όλα εκείνα που ο Πίτερ θεωρεί σημαντικά.

Σκηνοθεσία: Τζον Γουάτς

Ηθοποιοί: Τομ Χόλαντ, Μάικλ Κίτον, Τζον Φαβρό, Ζεντάγια, Μαρίσα Τομέι, Ρόμπερτ Ντάουνι Τζιούνορ

«The Hand of God», Netflix

Ο 14χρόνος Fabietto ζει σε μία συνοικία της Νάπολι, με τον πατέρα του Saverio Schisa και τη μητέρα του Maria Schisa . Δεν έχει φίλους, ούτε κοπέλα, και γενικότερα η κοινωνική του ζωή δεν είναι και στα καλύτερα της, περνώντας αρκετό καιρό με τους δυο συμπαθέστατους γονείς του και το μεγάλο και παράξενο σόι του, αλλά και τον φιλόδοξο αδελφό του Marchino ,ο οποίος τρέχει από οντισιόν σε οντισιόν, προσπαθώντας να πετύχει το όνειρο του και να γίνει ο επόμενος Marcello Mastroianni. Ο Fabietto, παρατηρητής όλων όσων συμβαίνουν γύρω του, προσπαθεί κι αυτός με την σειρά του βρει τον δικό του δρόμο στην ζωή.

Σκηνοθεσία: Πάολο Σορεντίνο

Ηθοποιοί: Φιλίπο Σκότι,Τόνι Σερβίλο,Τερέζα Σαπονάντζελ

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter